Başarının altında 3.5 yıllık çalışma yatıyor

AK Parti İlçe Başkan V. Gökhan İnce ve Milletvekili Adayı Sait Yazı, AK Parti'nin 22 Temmuz'da yapılan Genel Seçimlerde Çerkezköy'de elde ettiği başarının sırrının 3.5 senelik bir çalışma olduğunu ifade ettiler.

Başarının altında 3.5 yıllık çalışma yatıyor
02 Ağustos 2007 Perşembe 08:28

22 Temmuz Genel Seçimlerinin AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı açısından son derece başarılı geçtiğini belirten ve seçimlerde Milletvekili Adayı olan Sait Yazı, “Seçim sonuçları bizim açımızdan son derece güzel ve olumlu. Hedefimizin üzerinde bir oy alarak, seçimlerden Çerkezköy’de de 1. parti olarak çıktık. Bu nedenle mutluyuz, gururluyuz. 20 bin civarı bir oy beklerken Çerkezköy”de 25 bin 944 oy elde ettik. Trakya’da AK Parti’nin birinci olduğu tek yer Çerkezköy’dür. Bu bizim sevincimizi bir kat daha arttırmıştır. Bu çıkan sonuç Belediye Başkanlarımızın, İlçe Teşkilatımızın elini siyasi olarak güçlenmiştir. “

AK Parti’nin Trakya’da CHP’yi ezerek 1. parti olduğu tek ilçenin Çerkezköy olduğuna dikkat çeken Milletvekili Adayı Sait Yazı, “Bu AK Parti İlçe Teşkilatı’nın başarısıdır. Trakya’da AK Parti’nin CHP’yi geçtiği tek ilçe Çerkezköy ve beldeleridir. Eğer Çerkezköy Teşkilatı’nın Adayı sıralamada bir üst sırada olsaydı Çerkezköy’de AK Parti daha ağır basardı ve Tekirdağ genelinde de 1. parti olurdu diye düşünüyorum” dedi.

TRAKYA’DA 1 NUMARAYIZ

İlçe Teşkilatı’nın başarısının altında yatan nedeni Teşkilat olarak Çerkezköy’ün Trakya’da 1 numara olmasına bağlayan Milletvekili Adayı Sait Yazı, “Biz göreve geldikten sonra kahve-kahve, belde-belde, köy-köy gezerek, partimizin yerel yönetimlerimizin icraatlarını anlattık. Vatandaşlarımızın, sivil toplum örgütlerinin her etkinliğine katıldık. Halkla iç içe yaşadık ve bu çalışmaların semeresini sandıkta çok şükür aldık” dedi.

VATANDAŞ FARKI GÖRDÜ

Kendilerinin halkın içinde olmanın karşılığını seçimlerde aldıklarını belirten Milletvekili Adayı Sait Yazı, “Bir de Belediye Başkanlarımızın yaptığı başarılı icraatlar, inanılmaz icraatları halkımız görünce teveccühlerini partimizden yana kullandılar.

AK Partili Belediye Başkanlarının Çerkezköy’ün ve bulundukları beldelerin çehresini değiştirdiğini gören halkımız AK Parti’yi tercih etti. AK Partili Başkanlar beldelerinde kaplaması olmayan yol neredeyse bırakmamışken, AK Partili olmayanlar ise vatandaşları hala toprak ve çamurlu yollarda yürütüyor. Vatandaş bunları gördü ve ayrımını yaparak, AK Parti’yi zirveye çıkardı” dedi.

PERFORMANSLARI SÜPER

Kendisinin İlçe Başkanlığı görevini bırakmasının ardından İlçe Başkanının ve Teşkilatı’nın performansını “Süper” olarak yorumlayan Milletvekili Adayı Sait Yazı, “Bu başarının altında başarılı bir ekip çalışması yatıyor. Bu başarıda tüm Teşkilatların, AK Partililerin emeği, alın teri vardır” dedi.

ELİMİZ GÜÇLENDİ

Çerkezköy’de elde edilen başarının İlçe Teşkilatı’nın ve yerel yönetimlerin elini daha da güçlendirdiğini belirten Milletvekili Adayı Sait Yazı, “Artık eskisine göre daha iddialı ve güçlü konumdayız. Çünkü son 3 seçimde partimizin oyları Çerkezköy’de önemli miktarda artmıştır. Her seçimden partimiz güçlenerek ayrılmıştır. Bunun yansımalarını İlçe Teşkilatımız ve Belediye Başkanlarımız önümüzdeki dönemde mutlaka görecektir” dedi.

TAHMİNLERİM TUTTU AMA KAPAKLI’DA YANILDIM

Çerkezköy ile ilgili tahminlerinin üç aşağı beş yukarı tuttuğunu belirten Milletvekili Adayı Sait Yazı, “Çerkezköy ile ilgili tahminlerimizde yanılmadım ama Kapaklı’da yanıldım. Sol partili bir Belediye Başkanının olduğu yerde partimiz açık ara 1. parti olarak seçimlerden ayrıldı. %40 gibi inanılmaz bir oran yakaladık, bu hepimizi mutlu etti.

Yine yerel seçimlerde alamadığımız Karaağaç’ta aldığımız oy oranı bizleri çok sevindirdi, mutlu etti. Bu oy oranları bizim hedeflerimizi, çıtalarımızı da yükseltti. Artık Çerkezköy Teşkilatı olarak, 1.5 yıl sonra yapılacak olan yerel seçimlerde hedefimiz beşi bir yerde yapmak” dedi.

TEŞKİLATIN FARKI ORTAYA ÇIKTI

Seçim sonuçlarının Teşkilatlari ile seçime gitmenin önemini birkez daha ortaya koyduğunu belirten Milletvekili Adayı Sait Yazı, “Yerel seçimlere Teşkilatsız gitmiş ve yine 1. parti çıkmıştık. Bu sefer teşkilatımız ile birlikte planlı, programlı ve düzenli bir çalışma ile seçimlere katıldık ve %42 oranında bir oy almayı başardık” dedi.

Kendisinin seçim meydanlarında diğer adaylarla ilgili en ufak birşey demediğini, siyasi partilerin programlarını ve icraatlarını eleştirdiğini belirten Milletvekili Adayı Sait Yazı, “Tekirdağ’da diğer adaylarda hemen hemen aynı nezaketi gösterdiler. Hepsine çok teşekkür ediyorum, son derece güzel bir seçim dönemi geride kaldı” dedi.

OYLARIMIZ %135 ARTTI

22 Temmuz seçimlerinin ülke genelinde huzur ve güven içerisinde gerçekleştiğini belirten İlçe Başkan V. Gökhan İnce ise “Çerkezköy genelinde %40’ın üzerinde bir oy alarak, Trakya’da 1. parti olduk. Daha önceki dönemle kıyasladığımızda oy oranımızı %135 oranında arttırarak oylarımızı 25.944’e çıkardık. Bu da gösteriyorki Türkiye genelinde olduğu gibi Çerkezköy’de de seçmen tercihini istikrar ve güvenden yana kullanmış ve ‘Durmak yok, yola devam’ demiştir. Kararını bu yönde vermiştir” dedi.

SEÇİM SANDIKTA KAZANILIR

Seçimlerin sandıkta kazanıldığına inanan bir parti olduklarını belirten İlçe Başkan vekili Gökhan İnce, “Ancak sandığa yansıyan kararı seçim öncesi yapılan çalışmaların semeresi olarak görüyoruz. Bu sonucu elde ettiğimiz için çok mutluyuz, gururluyuz.

HEDEF BEŞİ BİR YERDE YAPMAK

Şimdi hedefimiz Çerkezköy’de AK Partili Belediye hizmetlerini alamamış beldelere, seçmenlere bu hizmetleri götürmek. Bunun yolu da yerel seçimlerde buralarda AK Partili Belediye Başkanlarını iş başına getirmekten geçiyor. Zaten bu seçimler onun sinyalini verdi. İnşallah 1.5 sene sonra yapılacak olan seçimlerde Çerkezköy ve beldelerinin hepsine AK Partili Belediye Başkanlarını seçtireceğiz” dedi.

Genel Seçimlerin ardından beldelerde kutlamalar yaptıklarını ve 1.5 sene sonra yapılacak olan yerel seçimlerin startını verdiklerini belirten İlçe Başkan V. Gökhan İnce, “İnşallah yapılacak olan yerel seçimlerde beşi bir yerde yapacağız. Bunun için çalışmalara şimdiden başladık” dedi.

KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİL

Sözlerini, “Demokratik, laik, sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetini yükseltmek tek hedefimiz” diye sürdüren İlçe Başkan V. Gökhan İnce, “Milletin ortak değerlerine karşı çıkarak, seçmenin teveccühünü kazanmanın mümkün olmadığını, mümkün olmadığı gibi devam ettirmenin de mümkün olmadığını hepimiz gördük. Cumhuriyetçilik, Laiklik, Milliyetçilik,Atatürkçülük gibi hepimizin ortak değerleri hakkında kimse yalnızca ben savunurum deme hakkına sahip değildir, bunlar kimsenin tekelinde değildir. Bunu bu seçimler birkez daha ortaya koymuştur” dedi.

BAŞARI HERKESİN ESERİ

Seçim zaferinin elde edilmesinde Teşkilatın önemi üzerinde duran İlçe Başkan V. Gökhan İnce, “Biz Teşkilatları bir uçağa benzetiyoruz. Nasılki uçağın bir parçasında sorun varsa, o uçak uçmaz. Teşkilatlar da öyledir. Eğer biryerlerde arıza ve sorun varsa o teşkilatların başarılı olması zordur. Çerkezköy İlçe Teşkilatı da bir uçak gibi çalıştı ve bu sonucu elde etti. Sanki kendi adayı ilk sıradaymış gibi bir çalışma yöntemi ile Çerkezköy’de büyük bir oy oranı ile 1. parti olduk. Bu başarı Teşkilatımızın, Belediye Başkanlarımızın ve AK partililerin eseridir” dedi.

KÖYLERDE ŞOK YAŞAMIŞLAR! AK Parti’nin beldelerde ve Çerkezköy merkezde aldığı oyun çok iyi olduğunu belirten İlçe Başkan V. Gökhan İnce ve Milletvekili Adayı Sait Yazı, “Bu başarıyı sadece köylerde elde edemedik. Köylerimize önemli hizmetler yapmış olmamıza, su, altyapı, kanalizasyon, okul gibi hizmetler götürmemize rağmen oy alamadık. Köylere şimdiye kadar bir çivi çakmayan CHP bile Yanıkağıl’da bizim 3 katımız oranında bir oy aldı; buna çok şaşırdık. Çünkü Yanıkağıl AK Parti iktidarı döneminde hizmetle, su ile, kanalizasyon ile tanıştı, çöpleri alındı, iki su kuyusu açıldı. Buna rağmen AK Parti çok az oy aldı. Bunu yorumlamakta gerçekten güçlük çektik” dediler.

NALCI’YA BAŞARILAR DİLEDİLER

Seçim çalışmalarında görev yapan, emek harcayan, AK Parti’nin başarısında alınteri bulunan herkese çok teşekkür ettiklerini belirten İlçe Başkan V. Gökhan İnce ve Milletvekili Sait Yazı, “Ayrıca MHP’den Milletvekili seçilen Kemalettin Nalcı’ya da Çerkezköy’lü olması nedeni ile hayırlı olsun diyor, başarılar diliyoruz. İnşallah Çerkezköyümüz için, bölgemiz için faydalı çalışmalar yapar. Çerkezköy’den bir vekilin Ankara’da olması bizleri memnun eder” dediler.

Son olarak İlçe Başkanlığı’na yeniden dönüp dönmeyeceği ile ilgili soruları da cevaplayan Milletvekili Adayı Sait Yazı, “ Şuanda başarılı bir Teşkilat ve İlçe Başkanımız var ve herşey çok güzel işliyor. İlçe Başkanlığı’na dönüp, dönmeme konusunda henüz net bir karar vermiş değilim” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.