Başı boş akan suya gecikmeli müdahale

Merkez Ciğercinin yanında bilinmeyen bir nedenle meydana gelen su kaçağı vatandaşın tepkisine yol açtı. Pazartesi günü saat 17.00 sıralarında itibaren başı boş akan su kaçağına, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri başka bir alanda meydana gelen boru patlağının onarımının tamamlanmasının ardından dün öğleden sonra aboneye ait su kaçağına müdahale de bulunabildiler.

Başı boş akan suya gecikmeli müdahale
27 Ağustos 2014 Çarşamba 07:29

DÜN ÖĞLEDEN SONRA TAMİRE ALINDI

Rüya sokak üzerinde bulunan Merkez Ciğercisi dükkanının yanında meydana gelen su patlağı dün görenleri hayrete düşürdü. Pazartesi akşam saat 17.00 sıralarında meydana gelen ve dün de başı boş akmaya devam eden su patlağı, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü yetkilileri tarafından öğleden sonra tamire alındı.

EKİPLER BAŞKA PATLAĞA MÜDAHALE ETTİĞİ İÇİN DİĞER KISIM BEKLEDİ

Vatandaşlar ekiplerin duruma geç müdahale etmesinden yakınırken, Su ve Kanalizasyon yetkilileri de yaptıkları açıklamada, “patlakla ilgili birimimize bilgi geldi. Aboneye ait su borusunda patlak meydana gelmiş ve ekiplerimiz Fevzipaşa mahallesi Naim Süleymanoğlu caddesinde bulunan aspes boruda meydana gelen su kaçağına müdahale ediyor. O kısımda ki arıza giderildikten sonra da ekiplerimiz aboneye ait olan su kaçağına müdahale ederek soruna çözüm bulacaklar” denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.