Basın emekçileriyle bir araya geldi ​

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Çerkezköy’de görev yapan basın emekçileri ile akşam yemeğinde bir araya geldi

Basın emekçileriyle bir araya geldi ​
16 Ocak 2019 Çarşamba 20:16

EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Türkiye’de gazetecilik mesleğini icra etmenin kolay olmadığını belirterek, “Tatil demeden, kar kış, yağmur çamur demeden haber peşinde koşuyorsunuz ve mesleğinizi layığı ile icra etmeye çalışıyorsunuz. Hepinizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

HEP BERABER HİZMET ETME AMACINDAYIZ
“Çerkezköy’de hepimiz kamusal görev yapıyoruz” diyen Başkan Akay, “Hepimiz kamu yararı tabanında buluşarak yaşadığımız topraklara hep beraber hizmet etme amacındayız. Daha güzel bir Çerkezköy’ün oluşmasında, gelişmesinde bizlere destek oluyorsunuz. Yapıcı ve yol gösterici eleştirilerinizden ders çıkarıyoruz” ifadelerini kullandı.

DAHA GÜZEL YARINLARDA BULUŞMAYI ÜMİT EDİYORUM
Yerel basın mensuplarının yaşadığı şehri geliştirmek, güzelleştirmek, katkıda bulunmak için ellerinden geleni yaptığına dikkat çeken Başkan Akay, görev yaptığı yaklaşık 5 yıllık dönem içerisinde kendisinden herhangi bir konuda bilgi isteyen tüm basın emekçilerine elindeki tüm bilgileri aktardığını, paylaştığını ve bugünlere karşılıklı saygı ve anlayışla geldiklerini belirterek, “Ülkemizde gazetecilik gerçekten zor ve meşakkatli bir iş, görev. Tüm zor şartlara rağmen mesleğini icra eden tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, daha güzel yarınlarda buluşmayı ümit ediyorum” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.