Basın mensuplarıyla bir araya geldi

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeni ile Çerkezköy ve Kapaklı’da görev yapan yazılı ve görsel medya çalışanlarını öğle yemeğinde ağırlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, tüm basın emekçilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı

Basın mensuplarıyla bir araya geldi
25 Temmuz 2018 Çarşamba 09:47

GAZETECİLİK YAPMANIN ZOR OLDUĞU SÜREÇLERİ YAŞIYORUZ
Yerel basında görev yapmanın çok zor ve zanaat gerektiren bir iş olduğunu, basın emekçilerinin çok zor şartlar altında kamu görevlerini ifa ettiklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Zor şartlar altında kamu adına hep beraber görev yapıyoruz. İyi günde, kötü günde halkımıza doğruyu anlatmaya çalışıyoruz, çabalıyoruz. Bir de gazetecilik yapmanın zor olduğu süreçleri yaşıyoruz. Bu zor süreçlerde, bu zor zamanlarda görev yapan tüm arkadaşlarımın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum” dedi.

ORTAK PAYDA ÇERKEZKÖY VURGUSU
“Çerkezköy’de hep beraber kamu menfaatini gözetmekle yükümlüyüz” diye konuşmasını sürdüren Başkan Akay, “Sizler sahada vatandaşı bilgilendirme vazifesini yerine getiriyorsunuz. Bizler de vatandaşlarımıza hizmet etme görevini yerine getiriyoruz. Dolayısı ile hep beraber Çerkezköy’ümüzü daha güzel günlere, daha güzel yarınlara kavuşturmak için çaba gösteriyoruz. Zaman zaman eleştirel de olsa birbirimizin eksiklerini Çerkezköy’ün menfaatine olacak şekilde haberler yaptınız. Bu zor şartlarda bu görevi yerine getiren tüm arkadaşlarımın 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.