Başkan Akay: Annelerimizin ellerinden öpüyorum

13 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü dolayısı ile Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından Çerkezköy’de bulunan şehit ve gazi anneleri ile eşlerine sabah kahvaltısı verildi

Başkan Akay: Annelerimizin ellerinden öpüyorum
11 Mayıs 2018 Cuma 11:06

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, eşi Güliz Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven, Kent Konseyi Başkanı Funda Serfice, şehit ve gazi anneleri ile eşlerinin katıldığı kahvaltıda kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay sözlerine, “Tüm annelerimizin 13 Mayıs Anneler Günü’nü kutlayarak başlamak istiyorum” diyerek başladıktan sonra şunları söyledi:

ŞÜKRAN DUYGULARIMI İFADE ETMEK İSTİYORUM
“Birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin doğduğu bu topraklar için, vatan için, bayrak için mücadele etmiş, canını vermiş, canından parçalarını vermiş şehit annelerimize, gazi annelerimize şükran duygularımı ifade etmek istiyorum. Bu topraklar için şehit olmuş, gazi olmuş evlatlar yetiştiren tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum. Birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin, bu topraklardaki bütünlüğümüzün devamı için canları pahasına şehit olmuş ağabeylerimize, büyüklerimize, kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

ANNELER GÜNÜNÜZÜ KUTLUYORUM
Can parçası, evladı şehit olmuş, gazi olmuş fakat bağrına taş basmış tüm annelerimizin ellerinden bir kez daha öpüyorum. Bu duygular ile bu birliktelik için, bu topraklar, vatan ve bayrak için mücadele etmiş kardeşlerimizin aileleri ve anneleri ile Anneler Günü sofrasında yaşıyor olmanın mutluluğu ile bir kez daha tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum. Anneler Gününüzü kutluyor, şükranlarımı sunuyorum.”

ÇİÇEK VE HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ
Başkan Akay’ın konuşmasının ardından şehit ve gazi anneleri ile eşlerine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay tarafından çiçek takdim edildi ve çeşitli hediyeler verildi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.