Başkan Akay, Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, Çerkezköy’de ve bölgede yayın yapan yazılı ve görsel medya mensupları ile akşam yemeğinde bir araya geldi

Başkan Akay, Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı
11 Ocak 2018 Perşembe 13:59

DAHA RAHAT VE ÖZGÜR BİR ORTAMIN OLUŞMASINI DİLEDİ
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tüm içtenliği ile kutladığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, gazetecilerin çok zor şartlarda çalıştıklarını ve okuyucusuna haber ulaştırma gayreti içerisinde olduklarını belirterek, “İnşallah bundan sonraki süreçte çok daha rahat, özgür ortamlarda çalışır ve haberlerinizi okuyucularınız ile buluşturursunuz” dedi.
ÇERKEZKÖY ŞANSLI
Bölgemizde yayın yapan yazılı ve görsel medya çalışanlarının sorumluluk bilinci ile samimi bir anlayışla çalıştıklarını belirten Başkan Akay, Çerkezköy’ün bu noktada şanslı olduğunu ifade etti.
GAZETECİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen yemeğe katılan basın mensuplarına şahsı ve Çerkezköy Belediyesi adına teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “2018’de iyi günlerde, güzel haberlerde buluşmayı ümit ediyorum. 2018 yılı bizim için önemli yatırımlarımızın tamamlandığı, sonuçlandığı yıl olacak” dedi.
2018 yılının ikinci yarısında düğün dernek heyecanının da başlayacağını belirten Başkan Akay, siyasetçinin düğününün, derneğinin seçimler olduğunu belirterek, 2019 Yerel Seçimleri atmosferine de 2018 yılının ikinci yarısında girilmiş olacağını ifade etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.