Başkan Akay çalışmaları kontrol etti

Örnek Sokak Projesi kapsamında çalışmaların başladığı Gazi Osman Paşa Mahallesi Butçular Sokak’ta incelemelerde bulunan ve sokak esnafı ile bir araya gelen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İstasyon Mahallesi'nde bulunan Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki yenileme ve modernizasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı ve Veliköy Mahallemizde yapımı süren Veliköy Mahallesi Düğün Salonu inşaatını kontrol etti

Başkan Akay çalışmaları kontrol etti
05 Mayıs 2017 Cuma 12:56

BUTÇULAR SOKAK’TA ÇALIŞMALAR BAŞLADI
İlk olarak Örnek Sokaklar projesi kapsamında Butçular Sokak’ta başlayan çalışmaları yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “İlk olarak sokağımızdaki dükkanların fazla olan çıkmalarının yıkımını gerçekleştiriyoruz. Ardından buradaki içme suyu hattımızı yenileyeceğiz. Kaldırımların kaplanması, aydınlatma çalışmaları ve bisiklet yolunun da yapılmasının ardından yolumuzu asfaltlayacağız. Butçular Sokak’taki örnek sokak projesi çalışmalarını Haziran ayı içinde tamamlamayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.
HAYVAN BARINAĞIMIZ YENİLENİYOR
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay daha sonra Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde devam eden yenileme çalışmalarını inceledi. Merkezdeki hayvan barınaklarının tamamının modernize edildiğini dile getiren Başkan Akay, “Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 33 adet yeni hayvan barınağı yapıldı. Çalışmalar kapsamında hayvanlar için yeni gezinti alanları oluşturuluyor. Ayrıca merkezimize modern bir ameliyathane ve idari bina da yapıyoruz. Çalışmalarda sona yaklaşıldı. Mayıs ayı sonuna kadar buradaki çalışmalarımızı tamamlamayı hedefliyoruz” açıklamalarında bulundu.
KARTALTEPE PİKNİK ALANINI İNCELEDİ
Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki incelemelerinin ardından Kartaltepe Piknik Alanı’nda devam eden 2. etap çalışmalarını da yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Güreş sahasının bulunduğu alanda yeni bir tribün yapıldı. Çalışmalar kapsamında, 1542 ada 11 parsel yanında da 11 bin metrekarelik yeni bir park alanı oluşturuyoruz. Oyun alanımızın betonu atıldı. Ekipler şu anda oyun gruplarının kurulumunu gerçekleştiriyor. Ardından pergola ve parke taş döşemesi yapılacak. Yürüyüş yollarının betonunun da atılmasıyla birlikte aydınlatma ve sulama sistemi kurulacak. Oturma alanları, pergolalar, büfe ve yeni nesil oyun gruplarının yer alacağı yeni park alanımızda tüm Çerkezköylüler güzel vakit geçirebilecek” dedi.
VELİKÖY DÜĞÜN SALONU PLANLANDAN ÖNCE HİZMETE AÇILACAK
Kartaltepe Piknik Alanı'nı inceledikten sonra Veliköy Mahallesi’nde yapımı devam eden Kapalı Düğün Salonu inşaatına geçen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Düğün salonumuzun toplam bin 700 metrekare kapalı alanı olacak. Düğün Salonumuzun içerisinde yer alacak ve ayrı girişi olacak olan Mahalle Evimizde 3 eğitim odası, 1 seminer salonu, sanatçı ve gelin odası, mutfak, idari kısım, lavabolar, kantin de bulunacak. Tüm konukların ve davetlilerin birbirini rahatça görebileceği, kolonların ve sütunların olmadığı 840 metrekarelik büyük bir salon ile sahne olacak. Burada vatandaşlarımız düğün, nişan, toplantı, konferans ve seminer gibi etkinliklerini modern ve ferah bir ortamda yapabilecekler. Proje kapsamında çalışmaların yaklaşık yüzde 35’lik kısmı tamamlandı” dedi ve düğün salonunu planlanan tarihinden önce hizmete açmayı hedeflediklerini kaydetti. 
KALDIRIM ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın incelemeler kapsamındaki son durağı ise Kızılpınar Mahallesi oldu. İstiklal Caddesi’nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin kaldırım yapım çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Akay, “Kaldırım bordür çekimi ve betonlama çalışmalarında sona gelindi. Haftaya kaldırım kaplama çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Akabinde de İstiklal Caddemizde asfaltlama çalışmalarına başlayacağız” ifadelerini kullandı. İncelemeler sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş ile Park ve Bahçeler Müdürü Halil Mert Tayşir de Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a eşlik etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.