Başkan Akay İlçe Müftüsünü ziyaret etti

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ dolayısı ile İlçe Müftüsü Yusuf Tuna’yı makamında ziyaret etti

Başkan Akay İlçe Müftüsünü ziyaret etti
09 Ekim 2015 Cuma 17:49

 CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI

Her yıl 1-7 Ekim tarihinde kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın Kurban Bayramı dolayısı ile bu yıl 12-18 Ekim tarihleri arasına alınmasının ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay İlçe Müftüsü Yusuf Tuna’ya ziyarette bulundu.

“ELİMİZDEN GELEN YARDIMI YAPMAYA HAZIRIZ”

İlçe Müftülüğü tarafından kutlama programı öncesi İlçe Müftüsü Yusuf Tuna ile bir araya gelen Başkan Vahap Akay program hakkında bilgi alırken, Çerkezköy Belediyesi olarak elinden gelen yardımı yapmaya hazır olduğunu dile getirdi. İlçe Müftüsü Yusuf Tuna da Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a ziyaretlerinden dolayı şahsı ve din görevlileri adına teşekkür etti.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.