Başkan Akay Kızılpınar yatırımlarını inceledi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kızılpınar Mahallesi’nde gerçekleştirilen altyapı, kaldırım ve yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Akay Kızılpınar yatırımlarını inceledi
16 Ekim 2017 Pazartesi 11:53

ESNAF VE VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kızılpınar Mahallesi’nde gerçekleştirilen altyapı, kaldırım ve yol yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, incelemeler sırasında Kızılpınar sakinlerinin ve esnafın taleplerini dinlemeyi ihmal etmedi. İncelemeler sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş de Başkan Akay’a eşlik etti. 
ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Çalışmaların Çerkezköy, Çorlu, Hacı Yakup ve Hürriyet Caddelerinde devam ettiğini kaydeden Başkan Akay, “İstiklal, Osmanlı ve Atatürk Caddelerimizde kaldırım ve beton yol yapım çalışmaları tamamlandı. Hacı Yakup Caddesi’nde kaldırım ve beton yol yapımı devam ediyor. Çerkezköy ve Çorlu Caddelerinde beton yol yapımına başlanırken; Hürriyet Caddesi’ndeki kaldırım çalışmalarında ise sona gelindi” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.