Başkan Akay Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy’de görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, mahallelerin sorun, istek ve taleplerini dinledi

Başkan Akay Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi
28 Şubat 2017 Salı 14:37

KAFEGA’DA DÜZENLENDİ
Sabah kahvaltısında mahalle muhtarları ile bir araya gelen Başkan Akay, mahalle muhtarlarının mahalleleri ile ilgili istek, talep ve şikayetlerini dinledi. Kafega’da düzenlenen kahvaltıya Belediye Başkan Yardımcıları Esengül Güven ve Kemal Gümüş de katılırken, toplantıda önemli açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Nisan ayından itibaren sıcak asfalt kaplama çalışmalarına ağırlık verileceğini ve Çerkezköy genelinde 100’e yakın sokak ve caddede sıcak asfalt kaplaması yapılacağını söyledi.
KIZILPINAR’DA ÇALIŞMALAR HIZLANACAK
Kızılpınar’da kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmalarının devam ettiğini ve Mart ayından itibaren çalışmaların 5 ayrı ekiple hızlanacağını belirten Başkan Akay, “Kızılpınar’da Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan 15 caddenin tamamı ile altyapısı tamamlanan diğer sokakların tamamının asfalt, kaldırım çalışmaları hızlı bir şekilde yapılacak” dedi.
TRAFİK AKIŞI YENİDEN DÜZENLENİYOR
Kızılpınar’da okulun arkasındaki alana Kapalı Spor Salonu yapılacağını, Veliköy Düğün Salonu inşaatının başlanacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy trafiğini rahatlatmak için yapılan çalışmaların devam ettiğini ve tahmini Mayıs ayından itibaren yeni trafik düzenlemesinin hayata geçeceğini belirtti.
ÖRNEK SOKAK PROJESİ DEVAM EDECEK
Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bulunan Kahyalar, Ergün ve Sezer Sokak’taki su şebekelerinin yenileneceğini, Makasçı, İnan, Butçu, Fatih ve Cambazlar Sokaklarda tıpkı Özcan Sokak’ta olduğu gibi örnek sokak çalışması yapılacağını kaydeden Başkan Akay, Bağlık Mahallesi Viyadük Projesi’nin ise artık ihale için gün saydığını ve muhtemelen Nisan ayı içerisinde ihalesinin yapılacağını ifade etti.
DİLE GETİRİLEN SORUNLAR ÇÖZÜLECEK
Hükümet Caddesi’nin altyapısının tamamlandığını ve asfalt, kaldırım ile kavşak düzenleme çalışmalarına havaların ısınması ile Büyükşehir Belediyesi’nin başlayacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, muhtarların dile getirdiği kaldırım, bozuk yol, altyapı ve üstyapı eksikliklerinin de kısa sürede giderileceğini ifade etti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.