Başkan Akay muhtarları dinledi

Çerkezköy’de görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya gelen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, muhtarlardan mahalleleri ile ilgili istek, dilek ve temennilerini dinledi. Gerçekleşen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı ve Yazı İşleri Müdürü Esengül Güven de katıldı.

Başkan Akay muhtarları dinledi
29 Aralık 2017 Cuma 21:36

İŞBİRLİĞİNDE OLACAĞIZ
2017 yılının mahalle muhtarları ile son toplantısının yapıldığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 2017 yılında Çerkezköy Belediyesi olarak muhtarlarla birlikte koordineli bir çalışma gerçekleştirdiklerini ve aynı şekilde 2018 yılında da onlarla yakın iş birliğinde olacaklarını belirterek, “2018 yılında sağlık, başarı, mutluluklar ile dolu bir yıl olmasını diliyorum” dedi.
TRAFİK ÖNEMLİ ÖLÇÜDE RAHATLADI
Tek yön uygulaması kapsamında Atatürk Caddesi’nden sökülen ağaçların bir kısmının Cengiz Topel Caddesi’ne, bir kısmının ise Narin Caddesi’ne dikildiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, sökülen ağaçlardan fazla ağacının Atatürk ve Öztrak Caddelerine dikileceğini ifade ederek, Yol Sirkülasyonu Proje ile Atatürk Caddesi ve Öztrak Caddesi’ndeki trafiğin önemli ölçüde rahatladığını söyledi.
GEREKLİ ÖNLEMLER ALINACAK
İhtiyaç görülen noktalara trafik ışığı ve kasis yapımının da devam edeceğini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, daha sonra her mahalle muhtarının dilek ve temennilerini dinledi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.