Başkan Akay muhtarları dinledi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy’de görev yapan Mahalle Muhtarlarıyla ile kahvaltıda bir araya gelerek, mahallelerinin sorun ve isteklerini dinledi

Başkan Akay muhtarları dinledi
13 Temmuz 2018 Cuma 12:06

Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Gümüş ve Esengül Güven ile basın mensuplarının da katıldığı toplantıda Çerkezköy’de görev yapan Mahalle Muhtarları, isteklerini ve mahallelerinin sorunlarını sıralarken, Belediye’nin yapacağı projeler hakkında da Başkan Akay’dan bilgi aldılar.

BAĞLIK VİYADÜĞÜ İHALE AŞAMASINDA
Bağlık Mahallesi’nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan Viyadük projesi ile ilgili ihale çalışmalarının tamamlandığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ağustos ayı sonu gibi Bağlık Viyadüğü yapım işi ihalesinin gerçekleştirilmesi bekleniyor. İhalenin yapılması ve sözleşmenin imzalanmasının ardından Bağlık Viyadüğü yapım çalışmalarına başlanacak” dedi.        

105 SOKAKTA YOL YAPIM ÇALIŞMALARIMIZI TAMAMLADIK
Kızılpınar Mahallesi’nde altyapı çalışmalarında sona gelindiğini ve üstyapı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bugüne kadar Kızılpınar Mahallemizde 105 sokakta asfalt ve beton yol yapım çalışmalarımızı tamamladık. TESKİ tarafından teslim edilen sokaklarımızda Çerkezköy Belediyesi olarak yol yapım çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Kızılpınar Mahallesi’nde Sıcak Asfalt Kaplama ve Beton Yol Yapım İşi ihalesinin yapıldığını sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Önümüzdeki hafta itibari ile TESKİ tarafından teslim edilen yaklaşık 35 sokağımızda sıcak asfalt kaplama çalışmalarına başlayacağız. Bunun yanı sıra Büyükşehir Belediyemiz de birkaç gün içinde Eren Caddesi, Terzi Caddesi ve Vatan Caddesi’nde sıcak asfalt kaplama çalışmalarına başlayacak” ifadelerini kullandı.                 

VELİKÖY MAHALLEMİZE YENİ BİR YAŞAM ALANI KAZANDIRIYORUZ
Veliköy Mahallesi’nde Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından oluşturulan mesire alanında çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Başkan Akay, “Veliköy’deki piknik alanında çalışmalarımız devam ediyor. Yeni piknik alanımız en kısa sürede Veliköy Mahallesi sakinlerimizin hizmetine açılacaktır. Piknik alanımızın hemen yanına ayrıca bir adet futbol sahası, bir adet basketbol sahası ve bir adet de voleybol sahası yapacağız. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte Veliköy Mahallemiz güzel bir yaşam alanına kavuşmuş olacak” diye konuştu.

İlçede meydana gelen şiddetli yağışlar ile ilgili de açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kentimiz yaklaşık 20 dakika boyunca çok yoğun bir yağış aldı. Genel anlamda ciddi bir sıkıntı yaşamadık. Fakat lokal olarak bazı noktalarda olumsuzluklar yaşandı. Bu noktaları tespit ettik. TESKİ ile birlikte bu yerlerde gereken çalışmaları yapacağız” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.