Başkan Akay özel misafirleri ağırladı

18–24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası dolayısı ile Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından Gabralı Otel’de bir akşam yemeği verildi

Başkan Akay özel misafirleri ağırladı
22 Mart 2017 Çarşamba 10:01

Belediye Başkanı Vahap Akay'ın ev sahipliği yaptığı yemeğe mahalle muhtarları ile her mahalleden seçilen büyükler katıldı.

SEVGİ VE SELAMLARIMI GÖNDERİYORUM

Yemeğe katılan misafirler ile yakından ilgilenen ve hepsi ile ayrı ayrı sohbet edip, halini, hatırını soran Belediye Başkanı Vahap Akay, "Bizlere yılın her anı yaşlılarımıza, büyüklerimize saygı göstermeyi, onlara sahip çıkmayı, saygı ve sevgide kusur etmemeyi, şefkatli davranmayı öğrettiler. Bu bilinç ile davetimize katılan tüm büyüklerimizin ve burada misafir edemediğimiz tüm yaşlılarımızın ellerinden öpüyorum, sevgi ve selamlarımı iletiyorum. Geriye kalan ömürlerinde sağlık, sıhhat ve esenlikler diliyorum" dedi.

HEDİYE VERİLDİ

Yemeğin sonunda Belediye Başkanı Vahap Akay ve Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven tarafından yemeğe katılan yaşlılara hediyeleri verildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.