Başkan Akay sünnet olan çocukları ziyaret etti

Çerkezköy Belediyesi tarafından ilçe sınırları içinde ikamet eden ve maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocukları Özel Optimed Hastanesi’nde sünnet ettirilirken, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Sağlık İşleri Müdürü Şevket Halimoğlu ile birlikte sünnet olan çocukları ziyaret etti.

Başkan Akay sünnet olan çocukları ziyaret etti
27 Ağustos 2014 Çarşamba 07:32

SÜNNET OLAN ÇOCUKLARI ZİYARET ETTİ
Pazartesi günü saat 15.00’da çocukların sünnet işlemlerinin yapıldığı Özel Optimed Hastanesi’ne gelen Vahap Akay ve Sağlık İşleri Müdürü Şevket Halimoğlu ilk olarak Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan ve Genel Koordinatör Op. Dr. Ayhan Arslan’la görüşürken, katkılarından dolayı Hastane Yönetimine teşekkür etti.
BAŞKAN AKAY HASTANE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye’nin bu dönem 180 çocuğu sünnet ettirdiğini belirterek, Özel Optimed Hastanesi’ne de katkılarından dolayı teşekkür etti. Başhekim Çalışkan ve Genel Koordinatör Ayhan Arslan da, ziyaretten ötürü Başkan Akay’a teşekkür ederken, Recep Çalışkan yaptığı konuşmada, “Sonuçta hepimiz Çerkezköylüyüz. Taşın altına elimizi koymamız gerek. Belediye bu konuda bir adım atmış, biz de katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Umuyoruz vatandaşlarımız da bu hizmetten memnun kalır” dedi.
HASTANE YÖNETİMİNDEN ÇOCUKLARA HEDİYE OLARAK UÇURTMA
Çalışkan ayrıca, sünnetlerin Çocuk Cerrahisi Uzmanları ve Üroloji Uzmanları kontrolünde devam ettiğini de sözlerine ekledi. Başkan Akay daha sonra sünnetleri tamamlanan ve sünnet olacak çocukları ziyaret ederken, aileleriyle bir süre sohbet edip geçmiş olsun dileklerini iletti. Çocukların sünnet işlemlerini gerçekleştiren Özel Optimed Hastanesi yönetimi de sünnet olan her çocuğa hediye olarak birer adet uçurtma hediye etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.