Başkan Akay, vatandaşlarla iç içe olmaya devam ediyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, Meclis Üyeleri Ali Çalışkan ve Yüksel Sevil ile birlikte Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde bulunan bazı kahvehane ve iş yerlerini ziyaret etti

Başkan Akay, vatandaşlarla iç içe olmaya devam ediyor
24 Mart 2015 Salı 19:48

 2015 YILI BELEDİYE HİZMETLERİ AÇISINDAN DAHA İYİ OLACAK

Vatandaşların ve esnafların taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, görev sürelerinin ilk yılını doldurmak üzere olduklarını ifade ederek, “2015 yılı Belediye hizmetleri açısından 2014'ten daha iyi olacak. Önümüzdeki günlerde 16-17 milyon TL'lik yatırım planımızı kamuoyu ile paylaşacağız. Bu açıklayacağımız projelerin bazılarını Büyükşehir Belediyesi ile bazılarını ise kendi imkanlarımız ile yapacağız" açıklamasında bulundu.

KARŞINIZA ALNIMIZ AK BAŞIMIZ DİK GELECEĞİZ

30 Mart Yerel Seçimleri öncesi vatandaşa ne söz verdilerse dönem sonuna kadar hayata geçireceklerini sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız. Allah'ın izni ile hepsini görev süremiz içinde tamamlayarak, sizlerin karşısına alnımız ak, başımız dik geleceğiz" dedi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.