Başkan Akay’a çifte teşekkür ​

Çerkezköy Amasya İli Sarıalan Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi ile Çerkezköy Niğdeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ziyaretinde bulundu

Başkan Akay’a çifte teşekkür ​
25 Aralık 2018 Salı 12:02

DERNEK YÖNETİMLERİNDEN BAŞKANIMIZ AKAY’A TEŞEKKÜR PLAKETİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Amasya İli Sarıalan Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi ile Çerkezköy Niğdeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimini makamında ağırladı. Derneklere ve sivil toplum kuruluşlarına olan katkılarından dolayı Başkan Akay’a teşekkür eden Çerkezköy Amasya İli Sarıalan Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Arslan ve Çerkezköy Niğdeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cuma Erce, Başkan Akay’a birer teşekkür plaketi takdim etti.



DERNEKLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak derneklerimizi ve sivil toplum kuruluşlarımızı önemsiyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizden gelen katkıları sağlamaya devam edeceğiz” dedi. Ziyaret sonunda Başkan Akay, Çerkezköy Amasya İli Sarıalan Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi ve Çerkezköy Niğdeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.