Başkan Akay’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, beraberindeki meclis üyeleri ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Başkan Akay’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti
10 Mayıs 2019 Cuma 14:44

BAŞARILAR DİLEDİ
Kırklareli’nin Pınarhisar İlçesi’ne bağlı Kaynarca Beldesinin Belediye Başkanı Serdar Türker, beraberindeki Meclis Üyeleri Aytaç Yurtöven ve Burhanettin Eğim ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istediklerini kaydeden Serdar Türker, yeni dönemde yapacağı çalışmalarda Başkan Akay’a başarılar diledi.

TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da nazik ziyaretleri için Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker ile Meclis Üyeleri Aytaç Yurtöven ve Burhanettin Eğim’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.