Başkan Akay’dan gazilere anlamlı hediye

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ni ziyaret ederek, gazilerin talep ve sorunlarını dinledi. Başkan Akay, ziyarette gazilere özel olarak hazırlatılan Türk Bayraklarından hediye etti.

Başkan Akay’dan gazilere anlamlı hediye
16 Ekim 2017 Pazartesi 12:04

ÇERKEZKÖY TEMSİLCİLİĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ziyarette Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şube Başkanı Recep Kayacı ve gaziler tarafından karşılandı.
UZUN VE SAĞLIKLI BİR YAŞAM DİLİYORUM
Türk milletinin gazilere büyük önem verdiğini kaydeden Çerkezköy Başkanı Vahap Akay, “Bu güzel vatan toprakları için canını ortaya koymuş olan gazilerimizi ziyaret ettik. Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyor, kendilerine uzun ve sağlıklı bir yaşam diliyorum” ifadelerini kullandı. Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş’ün de katıldığı ziyarette Başkan Akay tarafından gazilere, özel olarak hazırlatılan Türk Bayraklarından hediye edildi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.