Başkan Akay’dan ilk Bayan Playstation işletmecisine ziyaret

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Meclis üyeleriyle birlikte düzenlenen mahalle iftarlarının ardından esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Başkan Akay’dan ilk Bayan Playstation işletmecisine ziyaret
22 Temmuz 2014 Salı 07:47

Ziyaretler kapsamında Çerkezköy’ün ilk Bayan Playstation işletmecisi olan Nurcan Ergin Alver’i ziyaret eden Başkan Akay ve Meclis üyeleri yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında sohbet ettiler.
BAŞKAN AKAY
ESNAF ZİYARETLERİNE ARA
VERMEDEN DEVAM EDİYOR
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Meclis üyeleriyle birlikte esnaf ziyaretlerine hız kesemeden devam ediyor. Belediye tarafından düzenlenen mahalle iftarlarına katılan ve sonrasında da meclis üyeleriyle birlikte esnafları ziyaret eden Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yeni durağı Çerkezköy’ün ilk Bayan Playstation işletmecisi olan Nurcan Ergin Alver oldu.
MİSAFİRLERİYLE YAKINDAN
İLGİLENDİ
Bir bayan girişimci olarak Nurcan Ergin Alver’i başarısı ve azminden dolayı tebrik eden Vahap Akay, daha sonra Çerkezköy’de göreve geldikten sonra ki hala yapımı devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında kısa bir süre sohbet etme imkanı buldular. Misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan İşletme sahibi Alver ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek hem Belediye yetkililerine teşekkür etti hem de yapılan yeşil alan ve çevre düzenlemelerinden dolayı tebrik etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.