Başkan Albayrak Ergene’deki muhtarlarla buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene’deki mahalle muhtarlarıyla buluştu

Başkan Albayrak Ergene’deki muhtarlarla buluştu
13 Ağustos 2014 Çarşamba 07:44

 Ergene Şakar Petrol Tesisleri Restaurantı’nda gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya Ergene’de bulunan 17 mahallenin muhtarı katıldı. Albayrak ve Yüksel, Tekirdağ’ın büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte gerçekleşen yenilikleri ve yeni dönemde hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgiler verdi.
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Şimdi muhtarlarımızdan istediğim, sorunlarınızı raporlar halinde bizlere sunmanız. Hepsiyle tek tek ilgileneceğiz“ dedi.
Mahalle muhtarlarının istek ve önerilerini dile getirdiği toplantı sonrası Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Ergene Belediyesi ve muhtarlıkların işbirliğiyle yapılabilecek çalışmalar masaya yatırıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.