Başkan Albayrak iftarını Pınarça’da yaptı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen sahur yemeklerinin bir yenisi Pınarça Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Başkan Albayrak iftarını Pınarça’da yaptı
31 Mayıs 2018 Perşembe 09:52

SOFRALAR KURULDU
İftara Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanı sıra, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan, Şeref Çetin, Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz ve Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Behçet Atlı katılım gösterdi.

TEŞEKKÜR ETTİ
Mahalle merkezinde kurulan masalarda yerini alan yaklaşık 300 vatandaş hep birlikte sahur yemeği yiyerek Başkan Albayrak’a istek ve dileklerini ilettiler. Yemekte konuşan Mahalle Muhtarı Özcan Bozkaya, getirilen hizmetlerden dolayı mahalle sakinleri adına Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür etti.

PINARÇA İYİ HİZMETLER ALMAYA DEVAM EDECEK
Yemekte konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “İlçe belediye başkanlıkları iftar yemekleri verirken biz de farklılık olsun diye köyden mahalleye dönen 17 mahallede sahur yemeği vermek istedik. Bu yemeğe katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Pınarça iyi hizmetler aldı, almaya da devam edecek. 4 yıldan bu yana bütün gücümüzle halkımıza daha iyi nasıl hizmet ederiz bunun çalışma azmi içindeyiz. Bu dönem ilk dönem, kuruluş dönemi ve en ağır işlerin yapıldığı dönemdi. Bundan sonraki dönemde de daha güzel hizmetler sizleri bekliyor. Gelecek günlerin, gelecek yılların Kapaklı ve Pınarca için güzel olacağına inanıyorum.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.