Başkan Albayrak işadamlarıyla toplandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Dumansız Sanayi Bölgesi’ne faaliyet gösterecek olan işadamlarıyla toplantı yaptı

Başkan Albayrak işadamlarıyla toplandı
09 Ağustos 2014 Cumartesi 07:49

Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ve Genel Sekreter Murat Yazan, Danışman Neşet Erdoğan ile Fen İşleri daire Başkanı Oktay Çolpan ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Talat Akköse’nin de hazır bulunduğu toplantıda çalışmalarla ilgili bilgiler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Herkes hizmeti sahiplenecek, o zaman hizmetler daha hızlı gelecek. Hiçbir mahalleyi ayırt etmeyerek her yere eşit hizmet götüreceğiz. Tekirdağ tarım ve hayvancılıkta ülkenin önemli lokomotifidir. Ayrıca diğer birçok alanda da önemli konumumuz var” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Dumansız Sanayi Bölgesi’ne yapacakları yatırımlarla o bölgenin daha iyi hale geleceğini söyledi.
CAZİBE MERKEZİ OLMASINI İSTİYORUZ
Kendilerinin Tekirdağ ekonomisine katkı sağlayan kişiler olduğuna dikkat çeken sanayiciler ise “Özelikle yol, doğalgaz ve elektrik sorunumuzun çözülmesini ve şehrimize yakışır bir sanayi bölgesi olmasını, yatırım yapanlara destek verilmesini talep ediyoruz. Hep beraber hareket ederek Tekirdağ’ın cazibe merkezi haline gelmesini istiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a bize gösterdiği önem için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dediler.
AYKOME KURULACAK
Toplantı sonrası sorunları rapor haline getirmek ve Büyükşehir Belediyesi’ne sunmak için Tansel Özsoy, İlhami Özcan Aygün, Halil Bayol, Galip Öge, Erkan Pehlivanoğlu ve Bircan Paşaoğlu’ndan oluşan 6 kişilik komisyon kuruldu. Başkan Albayrak “Yol haritasını çok kısa zamanda belirleyerek fizibilite yapalım ve kısa zamanda sorunları çözelim” dedi. Albayrak çok kısa zamanda da Altyapı Koordinasyon Merkezi AYKOME’nin de kurularak faaliyete geçirileceğini sözlerine ekledi.
BAŞKAN ALBAYRAK İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARIYLA TOPLANTI YAPTI
Bu toplantının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak İlçe Belediye Başkanlarıyla da bir toplantı yaptı. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ve Genel Sekreter Murat Yazan, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka’nın da hazır bulunduğu toplantıda İlçe Belediye Başkanları planladıkları projeler hakkında bilgi verdiler. Başkan Albayrak hizmet yarışının başladığını büyükşehir ve TESKİ bünyesindeki tüm daire başkanlıklarının 11 ilçe ve 362 mahalleye ve gelecek tüm talepleri karşılamaya hazır olduğunu belirtti. Başkan Albayrak bu değerlendirme toplantılarının belirli aralıklarla süreceğini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.