Başkan Albayrak Şube Müdürlüklerini gezdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Çorlu İtfaiye Şube Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Çorlu Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ile Gıda Kontrol ve Mezbahalar Şube Müdürlüğü ziyaret ederek çalışmalar hakkında daire başkanlarından bilgi aldı.

Başkan Albayrak Şube Müdürlüklerini gezdi
27 Haziran 2018 Çarşamba 14:19

Mesaisini gün boyu Çorlu ve Ergene ilçesinde sürdüren Başkan Kadir Albayrak, Çorlu İtfaiye Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ederek ekiplerin ilçe genelindeki faaliyetleri, çalışma sistemi ve personel yapısı hakkında İtfaiye Dairesi Başkanı Emin Pehlivan’dan bilgi aldı. İtfaiye istasyonunda incelemelerde de bulunan Başkan Kadir Albayrak, görevli personele iyi çalışmalar diledi.

PERSONELE İYİ ÇALIŞMALAR DİLEKLERİNDE BULUNDU
Daha sonra Çorlu Mezarlıklar Şube Müdürlüğü’nü de ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, Mezarlıklar Şube Müdürlüğü’nün Çorlu genelindeki faaliyetleri hakkında Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Deniz Bozdoğan’dan bilgi aldı. Başkan Albayrak, incelemelerinin ardından personele iyi çalışmalar dileklerinde bulundu.

FAALİYETLER HAKKINDA BİLGİ ALDI
Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin denetiminde bulunan Asri, Havuzlar ve Emlak Konutları Mezarlıklarını da inceleyen Başkan Albayrak, yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek faaliyetler hakkında bilgi aldı.

MEZBAHADA İNCELEMEDE BULUNDU
Mezarlıkların ardından Çorlu Mezbahasını ziyaret eden Başkan Albayrak, burada da birtakım incelemelerde bulundu ve mezbahanın çalışma sistemi hakkında Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Deniz Bozdoğan’dan bilgiler aldı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.