Başkan Baysan Sarılar Mahallesi sakinleri ile buluştu

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Başkan Yardımcıları Ahmet Sarıkurt ve Erdoğan Demirci, TESKİ Çorlu Şube Selçuk Küçüker ile birlikte Sarılar Yolu’nda (Mimar Sinan Caddesi) yürütülen plentmiks dolgu ve yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Baysan Sarılar Mahallesi sakinleri ile buluştu
29 Ağustos 2014 Cuma 07:40

Tekirdağ'ın büyükşehir olmasıyla birlikte mahalle statüsüne kavuşan Sarılar'ın yolları Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda yenileniyor. Bu kapsamda bozulan yollarda, özellikle ağır vasıtaların sebep olduğu yüksek basınca karşı mukavemet sağlaması amacıyla plentmiks dolgu yapılıyor. Zemini güçlendirilen yollara sathi kaplama yapılıyor.
SARILAR YOLU’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ara vermeksizin çalışmalarına devam ederken Başkan Baysan, gelinen durumu görmek amacıyla Sarılar Yolu’nda incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcısı Sarıkurt ve teknik personelden, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Baysan, daha sonra Sarılar Mahallesi'ni ziyaret etti.
MUHTAR İLE SOHBET ETTİ
Sarılar Muhtarı Fuat Döner ve mahalle sakinlerinin sıcak bir ilgiyle karşıladığı Başkan Baysan, Başkan Yardımcıları Sarıkurt ve Demirci ile TESKİ Çorlu Şube Müdürü Selçuk Küçüker, onlarla Muhtarlık Odası’nda bir araya gelerek samimi bir ortamda sohbet etti.
İSTEK VE ŞİKAYETLERİ DİNLEDİ
Büyükşehir Belediye Kanunu'nda yapılan değişiklikle mahalle olan köylerin, şehir merkezlerinde yaşayan vatandaşlar gibi her türlü belediye hizmetinden yararlanacaklarını ifade eden Başkan Baysan, Çorlu Belediyesi'nin yeni dönemle ilgili projeleri hakkında bilgiler verdi. Başkan Baysan, Başkan Yardımcıları Sarıkurt ve Demirci, Sarılar sakinlerinin istek ve şikayetlerini dinledi. Öncelik ve önem arz eden sorunların çözüme kavuşturulması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.