Başkan Çetin, Bebek Kütüphanesi’nde Miniklerle Buluştu

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Türkiye’de en iyi ve en donanımlı ilk 5 kütüphaneden biri olan Kapaklı İlçe Halk Kütüphanesi’ni ziyaret ederek bebek bölümünde minikler ve aileleriyle bir araya geldi.

Başkan Çetin, Bebek Kütüphanesi’nde Miniklerle Buluştu
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
15 Ekim 2021 Cuma 11:34

Minikler ve aileleriyle sohbet eden Başkan Çetin, “’Bebekler kütüphanede emekler’ sloganıyla hayata geçirdiğimiz bebek bölümümüzde yavrularımız ebeveynleriyle beraber hoşça vakit geçiriyor. Erken yaşta kitapla ve masallarla tanışan çocuklarımız ve aileleri birbirleriyle tanışarak, kaynaşıyor.” dedi.

TÜRKİYE’DE İLK 5 KÜTÜPHANEDEN BİRİ

Tekirdağ İl Kültür Turizm Müdürlüğü ile Kapaklı Belediyesi arasında imzalanan protokolün ardından Atatürk Kültür Merkezi’nde yetişkin, çocuk ve bebek bölümleriyle vatandaşlara hizmet veren Kapaklı İlçe Halk Kütüphanesi Türkiye’de en iyi ve en donanımlı ilk 5 kütüphaneden biri olma özelliğiyle içerisinde 10 bine yakın kitap envanteri ve süreli yayın barındırıyor.

“TÜM AİLELERİMİZİ KÜTÜPHANEMİZE BEKLİYORUM”

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin yaptığı açıklamada, “Türkiye’de örneği çok fazla olmayan bir projeyi İl Kültür Turizm Müdürlüğü ile ortaklaşa ilçemize kazandırdık. İlçe Halk Kütüphanemiz yetişkin, çocuk ve bebek olmak üzere 3 bölümüyle vatandaşlarımıza hizmet veriyor. “Bebekler kütüphanede emekler” sloganıyla hayata geçirdiğimiz bebek bölümümüzde 0-4 yaş arası yavrularımız ebeveynleriyle beraber hoşça vakit geçiriyor. Erken yaşta kitapla ve masallarla tanışan çocuklarımız ve aileleri birbirleriyle tanışarak, kaynaşıyor. Tüm ailelerimizi kütüphanemize bekliyorum.” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kitap sevgisi ile büyüyen, büyütülen nesiller geleceğimizdir düsturu ile böylesine güzel bir kütüphanenin ilçemize kazandırılmasında emeği olan Kültür ve Turizm Bakanlığımıza ve İl Müdürümüz Ahmet Hacıoğlu’na Kapaklı halkımız adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.