Başkan Çetin, Yaz Kur’an Kursu Öğrencilerini Ziyaret Etti

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Yaz Kur’an Kurslarını ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere Elif-Ba kitabı hediye eden Başkan Çetin, öğrencilerin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştı.

Başkan Çetin, Yaz Kur’an Kursu Öğrencilerini Ziyaret Etti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
30 Haziran 2022 Perşembe 10:43

Diyanet İşleri Başkanlığınca her yıl okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte açılan Yaz Kur'an Kurslarında dersler devam ediyor. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Müftüsü Şemsettin Şimşek ile birlikte Hacı Talip Sivrioğlu, Mevlana, Fatih ve Şehitler Camii’nde devam eden kursları ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.

“BU ÖĞRENME İSTEĞİNİZ ÇOK KIYMETLİ”

Ziyaretlerde öğrencilerin yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, çocuklarla tek tek ilgilenerek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğrencilere Elif-Ba kitabı hediye eden Başkan Çetin, “Öncelikle yaz tatilinizi, kutsal kitabımız olan Kur’an-ı Kerim’i öğrenmek amacıyla değerlendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu öğrenme isteğiniz çok kıymetli. Başarılarınızın devamını diliyorum. Rabbim Kur'an-ı Kerim'i anlamayı ve onunla amel etmeyi nasip etsin.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.