Başkan Çetin’den Bir Dizi Ziyaret

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım'ı makamında ziyaret etti. Vali Yıldırım ile istişarelerde bulunan Başkan Çetin, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü, Vali Yardımcısı ve Anadolu Ajansı Tekirdağ Bürosu’na da nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Başkan Çetin’den  Bir Dizi Ziyaret
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
09 Nisan 2021 Cuma 11:15


Kapaklı’da devam eden çalışmalar ve projelerle ilgili istişarelerin yapıldığı ziyaretlerde Başkan Çetin’e Başkan Yardımcısı Gökhan Çevik eşlik etti.
ANADOLU AJANSI TEKİRDAĞ BÜROSU ZİYARET EDİLDİ
Başkan Mustafa Çetin ve Başkan Yardımcısı Gökhan Çevik’in ilk ziyaret durağı Anadolu Ajansı Tekirdağ Bürosu oldu. Burada AA Tekirdağ İl Temsilcisi Gökmen Yüce’yi ziyaret eden Başkan Çetin, Anadolu Ajansı’nın 101. kuruluş yıldönümünü tebrik etti. Başkan Çetin ziyarette ilçe genelindeki çalışmalar ve projelerden bahsetti. AA Tekirdağ Temsilcisi Gökmen Yüce de, Başkan Çetin ve Başkan Yardımcısı Gökhan Çevik’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
CUMHURİYET BAŞSAVCISI GÜL’E ZİYARET
Anadolu Ajansı ziyaretinin ardından program Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül ziyareti ile devam etti. Burada da Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Başkan Yardımcısı Gökhan Çevik ve Kapaklı Belediyesi Avukatı Hazel Özarda Başsavcı Gül ile Kapaklı’da yapılması planlanan Adliye Sarayı ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.
POLİS HAFTASI DOLAYISIYLA İL EMNİYET MÜDÜRÜ ZİYARET EDİLDİ
Başkan Çetin, ardından Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan’ı makamında ziyaret etti. Polis Haftası münasebeti ile İl Emniyet Müdürü Erduğan’ı ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıldönümünü kutladı.
VALİ YILDIRIM İLE BİR ARAYA GELİNDİ
Başkan Çetin, ziyaret programı kapsamında son olarak Tekirdağ Vali Yardımcısı ve Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanı (YİKOB) Murat Eren ve Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ı makamlarında ziyaret etti. Çetin ve Başkan Yardımcısı Vali Yardımcısı Murat Eren ile ilçedeki yatırımlar ile ilgili fikir ve görüş alışverişi gerçekleştirdi. Başkan Çetin ve Başkan Yardımcısı Çevik, son olarak Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ile bir araya geldi. Valilik makamında yapılan görüşmede Vali Yıldırım, ziyaretlerinden dolayı Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Başkan Yardımcısı Gökhan Çevik’e teşekkür etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.