Başkan Eşkinat Dünya Gazeteciler Günü’nde basın mensupları ile bir araya geldi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla öğle yemeğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Başkan Eşkinat Dünya Gazeteciler Günü’nde basın mensupları ile bir araya geldi
23 Ekim 2014 Perşembe 08:11

Öğle saatlerinde gerçekleşen buluşmada basın mensuplarının tek tek Dünya Gazeteciler Günlerini kutlayan Başkan Eşkinat, yemek boyunca masaları dolaşarak basın mensupları ile sohbet etti.

Başkan Eşkinat’ın yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Özdemir ve Telat Akköse’nin de yemeğe katıldı. Yemeğin ardından açıklamalarda bulunan Eşkinat “Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarımız ile bir araya gelmek istedik. Kamuoyunun doğru bilgilenmesi için çalışan değerli basın emekçileri için oldukça anlamlı olan bu günde Süleymanpaşa Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ettik. Davetimizi kabul edip bizlerle birlikte olan basın mensubu dostlarımıza teşekkür eder, Dünya Gazeteciler Günlerini kutlarım” dedi.

Öte yandan bir program için Süleymanpaşa’da bulunan Basın Yayın ve Enformasyon Edirne İl Müdürü Fikret Dişlioğlu ve ekibi de yemeğe katıldı. Başkan Eşkinat Dişlioğlu ve ekibinin de gazeteciler gününü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.