Başkan Korkmaz’a Büyük Mağaza’dan teşekkür

Büyük Mağaza’nın sahibi Hüseyin Bilgiç ile Mağaza Müdürü Nedret Saygın Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz’ı ziyaret ederek yangın söndürme çalışmalarında verdiği destekten ötürü Korkmaz’a plaket takdim etti

Başkan Korkmaz’a Büyük Mağaza’dan teşekkür
08 Temmuz 2011 Cuma 00:00

Büyük Mağaza’nın sahibi Hüseyin Bilgiç ile Mağaza Müdürü Nedret Saygın Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in ardından Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz’ı da ziyaret ederek yangın söndürme çalışmalarında verdiği destekten ötürü Korkmaz’a plaket takdim etti.
TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDU
Yangın söndürme çalışmaları esnasında Çerkezköy İtfaiyesi ile birlikte Kızılpınar Belediyesi İtfaiye görevlileri ve Faruk Korkmaz’ın da bizzat olay yerine gelerek, her türlü yardım ve desteğini verdiğini dile getiren Saygın, "Yangına çok kısa zamanda müdahale yapılmış olması ve itfaiye görevlilerinin olağanüstü çabaları neticesinde yangının büyümesi ve can kaybı engellenmiştir. Tüm bu özverili çalışmaları nedeniyle başta Kızılpınar Belediyesi İtfaiye personelinin tamamına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Üzüntümüzü paylaşan tüm dostlarımıza ve Kızılpınar halkına ilgi ve alakalarından dolayı sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz" diye konuştu.
VATANDAŞLAR DA DUYARLI OLMALI
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz nezaketlerinden dolayı Büyük Mağaza’nın sahibi Hüseyin Bilgiç ile Mağaza Müdürü Nedret Saygın’a teşekkür etti.
Yangında can kaybı yaşanmamasının sevindirici olduğunu belirten Başkan Korkmaz, "Bu tür durumlarda herkes üzerine düşeni yapmalı ve duyarlı olmalı. Yangını söndürmenin itfaiyenin asli görevi olması vatandaşların yangına duyarsız kalması anlamına gelmez. Bu nedenle her vatandaş bu tür durumlarda bilinçli davranmalı itfaiye ekiplerine her anlamda yardımcı olmalı" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.