Başkan Kuş’tan basın mensuplarına 24 Temmuz kutlam

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Çerkezköy’deki basın mensuplarına yemek verdi.

Başkan Kuş’tan basın mensuplarına 24 Temmuz kutlam
27 Temmuz 2011 Çarşamba 00:00

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş basında sansürün kaldırılışının 103. Yılı ve 24 Temmuz Basın Bayramı sebebiyle Çerkezköy’deki basın mensuplarına yemek verdi. Gönlübol Lokantası’ndaki yemeğe Kuş ve basın mensuplarının yanı sıra Çerkezköy Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Ziraat Odası Genel Sekreteri Zekeriya Dönmez de katıldı.
ÇOK ÖNEMLİ BİR GÖREV YAPIYORSUNUZ
Basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlayan Kuş, basın mensuplarının çok önemli bir görev yaptığına dikkat çekerken, halkı bilgilendirmek adına birçok zahmet çektiklerini ifade etti. “Bizler mesai arkadaşı sayılırız” ifadesini kullanan Kuş, basın mensuplarının bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.