Başkan Mandalı aşure dağıttı

Kapaklı Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanında Muharrem ayı dolayısıyla Cuma namazı çıkışı aşure dağıtımı yapıldı.

Başkan Mandalı aşure dağıttı
30 Eylül 2017 Cumartesi 15:00

VATANDAŞLAR MEMNUN KALDI
Sosyal belediyeciliğin anlayışı gereği her fırsatta vatandaşın yanında olduklarını kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Muharrem ayı münasebetiyle vatandaşları unutmadı. Bu yılda geleneği bozmadan ilçe genelindeki camilerde Cuma namazı çıkışı aşure dağıtımı yapıldı. Cuma namazı çıkışında Bahçeağıl Camiindeki aşure dağıtım programına Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Bahçeağıl mahalle muhtarı Halim Çelebi ve Belediye personelleri katıldı. Kapaklı Belediyesi Basın yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün organizasyonu ile muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtımından oldukça memnun kaldıklarını belirten vatandaşlar, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
MUHARREM AYI DAYANIŞMA, PAYLAŞMA AYIDIR
Muharrem ayı dayanışma, paylaşma ve muhabbet ayı olduğunu belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ‘’Muharrem ayımız sevgi, kardeşlik ilişkilerinin geliştiği muazzam bir aydır. Bu ayın güzelliklerini bir arada yaşatabilmek için Muharrem ayımızın lezzeti olan aşure dağıtımıyla vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk. Kapaklı ilçemiz, birlik beraberlik ve barışın temsili olan Trakya'nın önemli ilçelerindendir. Sevgiyle çıktığımız yönetim anlayışımızın ilçemizde de hakim olması bizleri mutlu etmektedir. Bu vesileyle Hicri yılbaşımızın ve aşure gününün tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’ dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.