Başkan Mandalı: Biz Kapaklı için varız

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ot biçme ekipleri, ilçenin çehresini değiştirecek rutin bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Mandalı: Biz Kapaklı için varız
19 Haziran 2018 Salı 12:39

Kapaklı genelinde uzayan yabani otlar Belediye ekipleri tarafından biçilerek görüntü kirliliğinin önüne geçiliyor. Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde yerleşimin yoğun olduğu bölgelerde, parklarda, yeşil alanlarda ve yol kenarlarında çalışmalarını sürdürüyor.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Belirlenen program dahilinde ot biçme ekiplerinin, ilçenin çehresini değiştirecek çalışmalarını yaz boyu sürdüreceğini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da mevsimlik ot biçme ekibini oluşturduk. Yeni gelişmekte ve yerleşime açık olan ilçemizde ana yol ve meydanlarda, henüz yapılaşma olmayan arsalarda yoğun bir şekilde ot bitiyor. Bu otların içinde de bir takım haşere ürüyor. Bunların temizliğinin Belediyemiz tarafından yapılması için yoğun şikayet alıyoruz. Bu şikayetlerin önüne geçmek için oluşturduğumuz ekip, ilçemiz genelinde çalışmalarını sürdürüyor.” dedi.

KAPAKLI HALKI HİZMETİN EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR
İlçe genelindeki park ve bahçelerin daha bakımlı olacağını ifade eden Başkan Mandalı, “Bir taraftan otlar biçilecek, bir taraftan vatandaşlarımızın şikayeti değerlendirilecek. Çünkü Kapaklı halkı hizmetin en güzelini hak ediyor. Biz Kapaklı için varız.” diye konuştu. 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.