Başkan Mandalı: Dualarımız Mehmetçiğimizle

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, Zeytin Dalı Operasyonu’nda şehit olan askerler ve tüm şehitler için mevlit okuttu.

Başkan Mandalı: Dualarımız Mehmetçiğimizle
12 Şubat 2018 Pazartesi 11:19

ÖCELİĞİMİZ ‘BARIŞ’
Mevlitte lokma ve Türk bayrağı dağıtan Başkan Mandalı, “Ülkemiz ve bulunduğumuz coğrafya çok zor günlerden geçiyor. Ve ne yazık ki, Afrin’de şehitlerimiz var. Önceliğimiz ülkemizde ve bölgemizde barışın hakim olmasıdır.  Dualarımız Mehmetçiğimizle beraberdir” dedi
TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Zeytin Dalı operasyonunda Afrin’de şehit düşen kahraman askerlerimiz ve tüm şehitler için Kapaklı Merkez cami’nde öğlen namazı öncesi Mevlid-i şerif okuttu. Öğle namazı öncesinde düzenlenen mevlide vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. Başkan Mandalı, cami avlusunda vatandaşlarla selamlaşırken, mevlit sonrası vatandaşlara lokma ve Türk bayrağı dağıttı.
BARIŞIN SAĞLANMASI EN BÜYÜK TEMENNİMİZDİR
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Afrin’de şehit olan askerlere Allah’tan rahmet dileyerek, “Ülkemiz ve bulunduğumuz coğrafya çok zor günlerden geçiyor. Bugün Merkez Cami’mizde vatandaşlarımız ile birlikte, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, Afrin’de şehit düşen askerlerimiz ve tüm şehitlerimiz için dualar okumak üzere toplandık. Ne yazık ki, Afrin’de şehitlerimiz var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Önceliğimiz ülkemizde ve bölgemizde barışın hakim olmasıdır.  Kahraman Mehmetçiğimiz tüm unsurları ile vatanın birlik ve bütünlüğü için mücadele etmektedir. Şehit olan tüm askerlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır ve baş sağlığı diliyor, acılarını en derinden paylaşıyorum. Terörün bir an önce sona erip barışın sağlanması en büyük temennimizdir. Dualarımız Mehmetçiğimizle beraberdir” diye konuştu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.