Başkan Mandalı: Şehidimizi ölümsüzleştirdik

15 Temmuz darbe girişimi sırasında, darbeci Tuğgeneral Semih Terzi'yi öldürdükten sonra şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in anıtı Kapaklı'ya dikildi.

Başkan Mandalı: Şehidimizi ölümsüzleştirdik
23 Kasım 2017 Perşembe 16:18

ANITI DİLİŞDİ
Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Atatürk Mahallesi’ndeki 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı’na Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in anıtı dikildi.
BÜYÜK ATATÜRK’ÜN YOLUNDAN GİTMELİYİZ
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı konuyla ilgili yaptığı açıklamasında “15 Temmuz ülkemiz için bir kara gündür. Yıllardır demokrasiyi, Cumhuriyet’in temelini savunmuş bireyler olarak, 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı’na Şehit Astsubayımız Ömer Halisdemir'in anıtının yaparak şehidimizi ölümsüzleştirdik. Hepimizin Cumhuriyet’e ve demokrasiye ihtiyacı var. 15 Temmuz gecesi şehit olan Ömer Halisdemir bize bunu gösterdi. Şunu anlıyoruz ki; büyük Atatürk’ün yolundan gitmeliyiz. Cumhuriyet’in temel ilkelerine bağlı kalmalıyız. Demokrasi olduğu sürece var olduğumuzu asla unutmayacağız” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.