Başkan Mandalı toplantıyı yarıda bitirdi

Kapaklı Belediyesi Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis Salonunda Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında toplandı. Kapaklı Belediyesi’ne ait belediye hisselerinin satışının görüşüldüğü sırada Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri ile tartışma yaşayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Burayı ben yönetiyorum ve meclisi kapatıyorum”  diyerek meclisin 1. Oturumunu kapattı. Belediye meclisi diğer gündem maddelerinin görüşmek üzere 5 Mayıs Cuma günü saat 11.00’da tekrar toplanacak

Başkan Mandalı toplantıyı yarıda bitirdi
03 Mayıs 2017 Çarşamba 12:08

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Kapaklı Belediyesi Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısında Açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşunda bulunuldu. Gündem maddelerinin okunmasının ardından maddelerin görüşülmesine geçildi.
GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Gündemin üçüncü maddesinde 2016 yılı gelir-gider kesin hesaplarının müzakere edilerek karara bağlanması konusu plan ve bütçe komisyonuna havale edildi. Bir diğer gündem maddesi olan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından sunulan Bahçelievler Mahallesi, 1408 ada 19 nolu parselde bulunan tamamı 292 metrekare arsada bulunan iki metrekarelik belediye hissesinin hissedarına satılması konusu, yine Bahçelievler Mahallesi 543 ada 17 nolu parselde bulunan tamamı 630,13 metrekare arsada bulunan 15,16 metrekarelik belediye hissesinin hissedarına satılması konusu da komisyona havale edildi.
OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ
Gündemin 7. Maddesindeki yine belediye hissesinin bulunduğu İnönü Mahallesi 935 ada 4 nolu parselde bulunan tamamı 257 metrekare arsadaki 121 metrekarelik belediye hissesinin hissedarına satılmasının görüşüldü. Hisse satışı Ak Partili meclis üyelerinin ret oyuna karşı oy çokluğu ile kabul edildi.
USULÜNE GÖRE YAPILMIŞTIR
Ak Partili meclis üyeleri, 121 metrekarelik belediye hissesisin daha iyi değerlendirilebileceği gerekçesiyle ret oyu kullanırken, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Erkan ise konu ile alakalı yapmış olduğu konuşmada, “TBMM tarafından alınan karara göre hissenin satışı usulüne uygun yapılmıştır.” dedi.
TOPLANTI TAMAMLANAMADI
Masaların yumruklanmasına varan tartışmaların yaşanmasının ardından, 8 ve 9. gündem maddeleri görüşülmeden Başkan Mandalı, “Burayı ben yönetiyorum ve meclisi kapatıyorum” diyerek salonu terk etti. Diğer gündem maddeleri 5 Mayıs Cuma günü saat 11.00’da görüşülecek.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.