Başkan Mandalı: Tüm annelerimizi şenliğimize bekliyorum

Kapaklı Belediyesi anneler için 13 Mayıs Pazar günü, saat 14.00’da Kazak Gölü Mesire Alanı’nda 2. Geleneksel Anneler Günü Şenliğini düzenliyor.

Başkan Mandalı: Tüm annelerimizi şenliğimize bekliyorum
09 Mayıs 2018 Çarşamba 12:53

ANNELER GÜNÜ ŞENLİĞİMİZİN BU YIL İKİNCİSİNİ DÜZENLİYORUZ
Annelerin değerinin ve öneminin satırlara sığdırılamayacak kadar büyük olduğunu belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Annelerimizin sevgisini ne bir güne ne de bir haftaya sığdırabiliriz. Eşsiz bir sevgiye ve fedakarlığa dayanan, anlatmak için kelimelerin kifayetsiz kaldığı, en yüce duygulardan biridir annelik. Bizlerin hem en değerli hem de en kutsal varlıkları olan, değerimiz annelerimiz için geçen yıl düzenlemiş olduğumuz Anneler Günü Şenliğimizin bu yıl ikincisini düzenliyoruz. Tüm annelerimizi ve anne adaylarımızı 13 Mayıs Pazar günü, saat 14.00’da Kazak Gölü mesire alanımızda düzenlenecek olan 2. Geleneksel Anneler Günü Şenliğimize davet ediyorum.” dedi.

EĞLENCELİ ANLAR YAŞANACAK
Düzenlenecek olan 2. Geleneksel Anneler Günü Şenliği’nde anne ve anne adaylarımıza Canan Şimşek ve müzik grupları eşlik edecek. Şenlikte yöresel lezzetler tadılacak, anne adayları yarışacak, folklor gösterileri yapılacak ve anneler sürpriz hediyeler kazanacak.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.