Başkan Mandalı: Yollarımızın tamamını yeniliyoruz

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde sıcak asfalt ve beton yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Mandalı: Yollarımızın tamamını yeniliyoruz
27 Haziran 2018 Çarşamba 10:25

İlçe genelinde yol sorununu ortadan kaldırmayı hedefleyerek çalışan Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Bahçelievler Mahallesi Barış Manço Bulvarına bağlı sokaklarda sıcak asfalt serim çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler aynı zamanda Atatürk Mahallesi Yuvam Konutlarının bulunduğu bölgede çevre yolunun geçtiği kısımlarda vatandaşların toprak alanda mağduriyet yaşamamaları için yan bağlantı yollarında beton yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

KAPAKLI’YI BAŞTAN AŞAĞI YENİLİYORUZ
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, “Kapaklımız genelinde kapsamlı bir sıcak asfalt çalışmalarına başlıyoruz. Alt yapısı tamamlanan yollarımızın tamamını yaz sonuna kadar yeniliyoruz. Asfaltlanmadık, bakım onarımı yapılmamış cadde ve sokak bırakmayacağız. Yaz sonuna kadar çalışmalar aralıksız ve eksiksiz devam edecek. Kapaklımızdaki alt yapısı tamamlanan sokak ve caddelerimizde parke taşı ve kaldırımlarımızı da yenileyerek sıcak asfalt çalışmaları ile daha modern bir görünüme kavuşturacağız. Kapaklı’yı baştan aşağı yeniliyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana parke, beton yol ve asfalt çalışmasına büyük önem verdik. Halkımıza hizmet için varız, hizmet etmeye de devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.