Başkan Mandalı Zabıta haftasını kutladı

Her sene 01–07 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası’nın 189. yıldönümü bu yıl Kapaklı Belediyesi toplantı salonunda Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın da katılımıyla pasta kesilerek kutlandı.

Başkan Mandalı Zabıta haftasını kutladı
03 Eylül 2015 Perşembe 23:47

 DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİLER

Zabıta teşkilatının iki asra yaklaşan ömrüyle toplumsal kurumların en köklü teşkilatı olduğuna dikkat çeken Zabıta Müdürü Seyit Ahmet Akkuş, “Zabıta teşkilatı, toplumun sağlığı, huzuru ve dirliğinin korunmasında hayati öneme sahip müesseselerin başında gelmektedir. Belediye Başkanımız Sayın İrfan Mandalı’nın verdiği destekle çok önemli çalışmalara imza atıyoruz. Bu nedenle kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ

Tüm zabıtaların zabıta haftasını kutlayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise, "Pazarda, bakkalda, markette ve her yerde vatandaşın güvenliği için bugüne kadar Mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm zabıta arkadaşlarımızın Zabıta Haftalarını kutluyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum'' açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.