Başkan Mandalı’dan Ankara çıkarması

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Ankara’da ziyaretleri sırasında TBMM’de Tekirdağ milletvekilleriyle fikir alışverişinde bulunarak, Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Uğur Kenan Adiloğlu ile de DAL-ÇIK projesi hakkında görüştü

Başkan Mandalı’dan Ankara çıkarması
31 Temmuz 2018 Salı 13:06

SORUNLARI GÖZ ÖNÜNE ALARAK TEK TEK DEĞERLENDİRDİK
Ankara’ya giderek Tekirdağ milletvekilleri ile istişarede bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Ankara ziyaretimde Türkiye Büyük Millet Meclisimizde Tekirdağ milletvekillerimiz ile görüşmeler gerçekleştirdim. Kapaklımızın önemli sorunlarını göz önüne alarak tek tek değerlendirdik. İlçemize yapılacak yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. 27. dönem milletvekillerimize görevlerinde başarılar diliyorum. Vekillerimizin yeni dönemde ülkemiz ve Tekirdağ’ımız için hayırlı kararlar almalarını ve yatırımların artık ilçemize daha hızlı bir şekilde aktarılmasını bekliyorum.” açıklamalarında bulundu.

YILDIZ KENT KAVŞAĞI İÇİN DAL-ÇIK PROJESİ GÖRÜŞÜLDÜ
Kapaklı’nın kanayan yarası, önemli trafik sorunlarından biri olan Yıldızkent Kavşağı Projesi hakkında Adiloğlu ile görüşen Başkan Mandalı “Detaylı olarak hazırlayıp sunmuş olduğumuz, bakanımız tarafından talimat verilen dal-çık projesi ve projenin ihale aşaması hakkında ilgili bilgileri aldık. İlçemizin trafik akışını fazlasıyla rahatlatacak dal-çık projesinin ihale hazırlıklarının en kısa zamanda tamamlanmasını ve hizmete açılmasının gerekliliğini görüştük. Sayın müdürümüze misafirperverliği için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.