Başkan Vekili ve Yardımcısı'ndan Emniyet müdürü'ne

Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Vehbi Demirtaş ve Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin Çerkezköy Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletirken Çerkezköy için hep birlikte iyi şeyler yapmaya devam edeceklerini vurguladı.

Başkan Vekili ve Yardımcısı'ndan Emniyet müdürü'ne
27 Temmuz 2011 Çarşamba 00:00

Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Vehbi Demirtaş ve Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin Çerkezköy Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
GÜZEL İŞLER YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Cemal Dalman’la birlikte güzel işlere imza attıklarını belirten Habip Bilgin, bu sürecin Yırtar’la da devam etmesini dileyerek “Umarım hep birlikte güzel işler yapmaya devam edeceğiz” ifadesini kullanırken, Yırtar da buna katıldığını söyledi ve “Gittiğim yerde oranın halkından biri gibi davranırım” dedi. Yırtar ayrıca yöneticilerin her zaman halkla iç içe olmasının çok önemli olduğunu vurguladı ve sorunları ilk ağızdan dinlemenin önemine dikkat çekti.
ÇERKEZKÖY TERCİH EDİLEN BİR BÖLGE
Ziyaret esnasında Çerkezköy’ün hızlı gelişen bir bölge olduğunu vurgulayan Yırtar, bu bağlamda belediyeye büyük iş düştüğünü belirtirken, Vehbi Demirtaş da Çerkezköy’ün Türkiye’nin birçok ilinden göç aldığını vurgulayarak, “Çerkezköy nüfus artışı en fazla olan bölge. Ayrıca Kapaklı da aynı şekilde. Çerkezköy’ün altyapısı kuvvetli bir sanayisi var, İstanbul’a, avrupaya yakın, ulaşım kolay. İnsanlar bu yüzden Çerkezköy’ü tercih ediyor” diye konuştu.
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLACAK
Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ın “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan mitingi sırasında Tekirdağ'ın büyükşehir belediyesi olacağını söylemişti” ifadesini kullanması üzerine konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin, ilçe ve beldeleriyle birlikte nüfusu 750 bini bulan illerin büyükşehir belediyesi statüsüne gireceğini dile getirdi. Konuşmasında Tekirdağ’ın iyi yatırım aldığını da vurgulayan Yırtar, örnek olarak Asyaport Limanı ve hızlı tren projesini gösterdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.