Başkan Vekilliği için Akay’a teşekkür etti

Çerkezköy Belediyesi CHP’li Meclis üyesi Ayfer Dönmez, Belediye Başkanı Vahap Akay’ın Konya ve Kayseri’deki Kültür Merkezi projelerini incelemek üzere Çerkezköy’den ayrılmasının ardından Başkan Vekilliği görevine getirilmişti. Kendisine verilen görev üzerine kısa bir not yazarak Başkan Akay’a teşekkür eden Ayfer Dönmez, “30 Mart yerel seçimlerinde Çerkezköy halkının bizlere gösterdiği destek ve bu göreve layık gördükleri için teşekkür ederim. Vahap Başkanımızın 2 günlük yokluğunda yerine vekalet etmekten duyduğum mutluluğu sizlerle paylaşmak istiyorum. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyor, tüm Çerkezköylü hemşerilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi

Başkan Vekilliği için Akay’a teşekkür etti
22 Kasım 2014 Cumartesi 08:04

ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın Konya ve Kayseri’deki Kültür Merkezi projelerini incelemek üzere Çerkezköy’den ayrılmasının ardından Başkan Vekilliği görevine getirilen CHP’li Belediye Meclis üyesi Ayfer Dönemz, yazdığı kısa bir notla Başkan Akay’a teşekkür etti. Ayfer Dönmez yaptığı açıklamada, “Öncelikle belediye başkanımız Vahap Akay’a selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Kendisine bu vesile ile teşekkür ediyorum. 30 Mart yerel seçimlerinde Çerkezköy halkının bizlere gösterdiği destek ve bu göreve layık gördükleri için teşekkür ederim. Onların bu güvenine layık olabilmek için hep birlikte çok çalışacağız ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

TEK HEDEFİMİZ ÇERKEZKÖY’E DAHA İYİ HİZMETLER SUNMAK

30 Mart Yerel seçimlerinde hazırladıkları projeleri hayata geçirmek ve Çerkezköy halkına daha iyi şartlar sunmanın tek hedefleri olduğunu ifade eden Dönmez, “Bu kapsamda Vahap Başkanımız önderliğinde bir ekibimiz fikir sahibi olmak, görüş alışverişlerinde bulunmak üzere Konya ve Kayseri illerimize ziyaret gerçekleştirdiler. Vahap Başkanımızın 2 günlük yokluğunda yerine vekalet etmekten duyduğum mutluluğu sizlerle paylaşmak istiyorum. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyor, tüm Çerkezköylü hemşerilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.