Başkan Yüksel Ergene’de İlk Olarak Velimeşe Göletini İnceledi

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle 45 gün boyunca hastanede tedavi gören Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel tedavisinin tamamlanması sağlığına yeniden kavuşmasının ardından geldiği Ergene’de ilk olarak Velimeşe Göleti Projesi’ndek çalışmaları inceledi.

Başkan Yüksel Ergene’de İlk Olarak Velimeşe Göletini İnceledi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
24 Kasım 2020 Salı 11:12

Daha önceki açıklamasında Velimeşe Göleti Projesi’nin 15 yıllık hayali olduğunun altını çizen Başkan Yüksel 15 yıllık hayalinin gerçeğe dönüştüğünü söylemişti. Ergene Belediyesi olarak söz verdikleri, taahhüt ettikleri her projeyi bir bir hayata geçirdiklerini kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Hangi mahallemiz için ne söz verdiysek hepsini tek tek yapacağız. Geçmiş dönemde olduğu gibi bu görev süremiz içerisinde de halkımıza verdiğimiz tüm sözlerimizi tutacağız. Ergene Belediyesi sosyal belediyedir. Her zaman Türkiye’de diğer Belediyelerimize önder olduk, önder olmaya da devam ediyoruz. Çok kısa zamanda sportif faaliyetlerimizle öncü olduk, öncü olmaya devam ediyoruz. İşte Ergene Velimeşespor Türkiye’nin her tarafında onurla gururla temsil ediyor. Bu başarı bizi göreve getirenlerindir. Bu başarı sizin başarınızdır. O yüzden biz yaptığımız çalışmalarla her zaman onur duyuyoruz, gurur duyuyoruz” açıklamasında bulunmuştu.
Velimeşe Mahallesi ile ilgili hazırlanan proje örnek proje olarak diyen Başkan Yüksel, “Muhtarımız her zaman dile getirdi öncü oldu. Benim de 15 yıllık hayalimdi. Velimeşe Mahallesi’nde gölet projemizin ihalesini yaptık. İhalesi bitti yüklenici firmaya Allah’ın izniyle teslim edeceğiz ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Ben her zaman söylüyorum. Ben Ergene’de gücümü Haktan alıyorum, halktan alıyorum. O yüzden sizler benim arkamda durduğunuz sürece, zaten duruyorsunuz bizim alnımız açık her zaman söylüyorum söylemeye de devam ediyorum. Çok güzel projelere imza atmaya devam edeceğiz” diye konuşmuş yüklenici firma ekiplerinin çalışmalarını tamamlaması ile Velimeşe Göleti’nin 2021 yılında bölgenin en önemli mesire alanlarından biri olacağını kaydetmişti.
Çorlu Devlet Hastanesi’nde başlayan ardından İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde devam eden ve 45 gün süren korona virüs tedavisi tamamlanan Başkan Yüksel Ergene’ye döner dönmez Velimeşe Göleti’nde sürdürülen çalışmaları inceledi.
Başkan Yüksel konuya ilişkin olarak resmi sosyal medya hesabından yaptığı kısa açıklamada, “Ayağımızın tozuyla Ergenemize gelir gelmez Velimeşe Mahallemizdeki Gölet Projemizdeki çalışmaları inceledik. Başkan vekilimiz Salih Tıknas’tan çalışmalar hakkında bilgiler aldık” ibarelerine yer verdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.