Başkana hemen rozetini takalım!

Çerkezköy Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen bayramlaşmaya partililer büyük ilgi gösterirken, MHP’deki bayramlaşmaya Belediye Başkanı Vahap Akay ve CHP Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir de katılarak, partililerin bayramını kutladılar

Başkana hemen rozetini takalım!
01 Ağustos 2014 Cuma 07:34

MHP’deki bayramlaşmaya katılan Belediye Başkanı Vahap Akay’a, MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, “Hazır buraya kadar gelmişsiniz, hemen rozet takalım” diye latifede bulunurken, bu teklife Belediye Başkanı Akay ve CHP’liler gülerek karşılık verdiler.
BURUK BAYRAM GEÇİRİYORUZ
MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel yaşanılan bayramın Filistin’de, Musul’da, Kerkük’te, Doğu Türkistan’da  olan olaylardan dolayı buruk geçirdiklerini ifade ederek, “Ortadoğu’da olan zulüm ortada ve bundan dolayı bu bayram içimizde kalan uktelerimiz var. Biz bu zulümlerin bitmesini temenni ediyoruz. Tüm Müslüman aleminin mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz ve hayırlara vesile olmasını niyaz ediyoruz” dedi.
VAHAP AKAY’DAN ZİYARET
Başkan Önsel’in açıklamaları sırasında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve CHP Çerkezköy İlçe Kayyum Heyeti MHP’ye ziyarette bulundu. Başkan Akay, “Ziyaretlerimize devam ediyoruz ve önümüzdeki bayramlarda da birlik ve beraberliği simgeleyecek bu tür ziyaretler ve davranışlarda bulunacağız. Bu bayram sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Ülke olarak Gazze’de yaşananların üzüntüsünü yaşıyoruz temennimiz bu zulümlerin sona ermesi ve insanların böyle günlerde mutlu olmaları” ifadelerini kullandı.
EKMELEDDİN İHSANOĞLUNA DESTEK VERİYORUZ
MHP ve CHP’nin ortak çatı aday olarak gösterdiği Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek vereceklerini ve destek beklediklerini ifade eden Önsel ve Akay, “Yeni Türkiye için elimizden gelen desteği vereceğiz” mesajında bulundular.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.