Başkanın makamı çiçek bahçesine döndü

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a 'Kutlama' ziyaretleri sürerken, gönderilen çiçekler nedeniyle Başkanlık Makamı ve odanın girişi adeta çiçek bahçesine döndü

Başkanın makamı çiçek bahçesine döndü
18 Nisan 2014 Cuma 07:41

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın makamı çiçek bahçesine döndü. Başkan Akay'a 'Kutlama' ziyaretlerinin tüm hızıyla sürdüğü şu günlerde, gönderilen çiçekler nedeniyle de Başkanlık Makamı ve odasının girişi adeta çiçek bahçesine döndü.
30 Mart Yerel Seçimleri'nde 2 bin oy farkla Çerkezköy Belediye Başkanı seçilen Vahap Akay, göreve geldiği günden itibaren 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulunan misafirlerini ağırlıyor. Ziyaretçilerini makamında ağırlayan Başkan Vahap Akay'a yeni görevi nedeniyle gönderilen çiçekler Başkanlık Makamını çiçek bahçesine çevirdi.
Mesaisinin büyük bir bölümünü kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle çeşitli dernek başkan ve yöneticilerini ağırlayarak geçiren Vahap Akay, Çerkezköylü vatandaşları da kabul ediyor. Bizzat yapılan ziyaretlerin yanı sıra birçok kamu kurum ve kuruluşu temsilcisi ya da özel kişi ve kurum temsilcileri de makama gönderilen çiçeklerle Başkan Vahap Akay'a tebrik ve 'Hayırlı olusun' dileklerini iletiyor. Ziyaretçilerin beraberinde getirdiği ve gönderilen çiçekler nedeniyle Başkanlık Makamında çiçekleri koyacak yer kalmayınca, çiçeklerin bir bölümü de çalışma masası üzerine koyulmaya başlandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şatış kutlama - 10 yıl önce
bir proje için canlı tv çıkarak isahat yaparsınız tavsiye .bağışta olur.
Avatar
SERKAN MANAZ - 10 yıl önce
allah rizasi i̇çi̇n bu hayirlisi olsun zi̇yaretleri̇ni̇ birakinda adam i̇ş yapmaya başlasin 6 ay zi̇yaretler devam eder