Başkanlar Halk Günü’nde buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat beraber halk günü düzenledi. CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık’ın da katıldığı halk gününde, sorulara yanıt verildi.

Başkanlar Halk Günü’nde buluştu
24 Ekim 2014 Cuma 07:56

Kadir Albayrak ve Ekrem Eşkinat, sorumluluk alanları dahilinde soruları yanıtladı.

Yollarla alakalı sorulan soruları yanıtlayan Ekrem Eşkinat, “ Yapılmış bir ihale var. İhaleyi yapan İller Bankası, kontrolü yapan İller Bankası, parayı veren Büyükşehir Belediyesi. Temel sıkıntı budur. Denetim İller Bankası tarafından yapılmaktadır. Şu anda sahada iki tane taş ekibimiz çalışıyor ve 100.000 metrekare de Süleymanpaşa Belediyesi’nin taşı var. Bir takım alışkanlıkları gidermek bugünden yarına çok kolay olmuyor. Siz kendi çocuğunuzu büyütüp terbiye edebiliyorsunuz, kendi terbiyenizi verebiliyorsunuz. Fakat sokaktan aldığınız çocuğu eğitmesi biraz daha sıkıntılı oluyor. 6 ay bu belediyenin kurulması açısından önemli bir dönemdi” sözlerini söyledi.

BEKLENTİNİN YÜKSEK OLMASI
BİZİ YETERLİ GÖRMELERİNDEN KAYNAKLANIYOR
Başkan Eşkinat sözlerine, “Biz kuruluş aşamasını atlattık ve hızlı bir şekilde sahada görev almaya başladık. Faaliyetler, çalışmalar kaynak işidir. Kaynağınız ne kadar olursa icraatlar da o ölçüde artar. Sizin her ay 2 milyon verip toplattığınız çöpleri biz 1 milyona toplatmaya başladık. Bizden beklenti çok yüksek farkındayız. Beklentinin yüksek olması, çözüm aşamasında bizi yeterli görmelerinden ileri gelmektedir” şeklinde devam etti.

Temel sorunun su ve yollar olduğunu söyleyen Başkan Eşkinat, bu işin bir süreç işi olduğunu ve koordineli bir çalışmayla zaman içerisinde çözülebileceğinin altını çizdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.