Başsavcı'dan ideal toplum açılımı

Karaağaç ve Kızılpınar Belediye Başkanlarını makamında ziyaret eden Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Üzüm, Adliyelerinin az çalıştığı ve ihtilafların az olduğu toplumların ideal toplumlar olduğunu kaydetti.

Başsavcı'dan ideal toplum açılımı
24 Aralık 2009 Perşembe 00:00

ŞEFFAF OLUN
    Belediye Başkanlarına "Şeffaf olursanız her zaman kazanırsınız" diyen Başsavcı Bülent Üzüm, "Belediyeler de birer kamu görevidir. Herkes kanuni görev ve yükümlülüklerini bilir ve ona göre davranırsa herhangi bir sıkıntı ile karşılaşılmaz" dedi.

İDEAL TOPLUMUN TARİFİNİ YAPTI
    "Adliyelerin az çalıştığı, ihtilafların az olduğu toplumlar ideal toplumlardır" diyen Başsavcı Bülent Üzüm, "Ne kadar daha az ihtilaf olur ise sorun çözücülere, Adliyelere o kadar az iş düşer" dedi.

BAŞSAVCI'DAN TAVSİYE
    Yerel Yönetimlerin başında bulunan kişilerin kanunun verdiği görev ve yükümlülükleri tam olarak uyguladıkları zaman herhangi bir sıkıntı veya müeyyide ile karşılaşmalarının söz konusu olmayacağını ifade eden Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Üzüm, bu sayede hem hakkın hak sahibine teslim edileceğini, hem de yetim hakkının yenilmeyeceğini belirtti.

ÖNCE KARAAĞAÇ'I ZİYARET ETTİ
    Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Üzüm, 29 Mart Yerel Seçimlerinin ardından "Hayırlı olsun" ziyaretini gerçekleştiremediği Karaağaç ve Kızılpınar Belediye Başkanlarını makamında ziyaret ederek, tebrik etti ve görevlerinde başarılar diledi.
    İlk ziyaretini Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel'e yapan Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Üzüm, 29 Mart Yerel Seçimlerinde Karaağaç Belediye Başkanı seçilen Dr. Özkan Yücel'i tebrik etti ve başarılar diledi.

ZİYARETİM GECİKTİ
    Karaağaç Belediyesi'nin çalışmalarını yerel basından takip ettiğini kaydeden Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Üzüm, "Belediye Başkanımıza ziyaretim yoğun iş temposu, Adliye Sarayı çalışmaları vs. gibi nedenlerle gecikti ve ancak bu gün kısmet oldu. Zaten Başkanımızın çalışmalarını basından takip ediyoruz" dedi.

BAŞKANDAN TEŞEKKÜR
    Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Üzüm'ün ziyaretinden son derece mutlu olduklarını ifade eden Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Üzüm'e teşekkür etti ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

SAĞLIK BİRİMİ KURUYORUZ
    Belediye olarak Sağlık Birimi kuracaklarını ve burada 1 adet Hemşirenin görev yapacağını kaydeden Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, kuracakları Sağlık Birimi'nde mevzuat uygunsa kendisinin de hasta bakacağını ifade etti.

VİZYON SAHİBİ İSENİZ TAVİZ VERMEYİN
    Belediye çalışmalarında karşılaştıkları sıkıntıları dile getiren Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel'e Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Üzüm tavsiyede bulunarak, "Eğer bir vizyon belirlediniz, hedefler koyduysanız bunları gerçekleştirmek için taviz vermeyiniz, olumsuzluklara kapılmayınız. Siz vizyonunuz çerçevisinde hareket edin ve planlamınızı yapın. Değişim ve gelişime ayak uyduramayanlara, bunlara kapalı olanlara taviz vermeyin" tavsiyesinde bulundu.

ARDINDAN KIZILPINAR'I ZİYARET ETTİ
    Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel'in ardından Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz'ı ziyaret eden Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Üzüm, Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ve Belediye görevlileri tarafından karşılandı.

BELDE HAKKINDA BİLGİ VERDİ
    Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Üzüm'e Kızılpınar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, beldenin 20 bin nüfusunun bulunduğunu, 3 mahalle, 3 camii ve 3 ilköğretim okulundan oluştuğunu ve 4. ilköğretim okulunun ise Özcanlar Tekstil tarafından yapılacağını kaydetti.
Kendisinin 2. dönem Belediye Başkanığı yaptığını ve ilk seçimi 65 oyla, ikincisini ise 600 küsür farkla kazandığını belirten Belediye Başkanı Korkmaz, "Ziyaretiniz bizi şereflendirdi, onur duyduk" dedi.

ÇALIŞMALARINI ANLATTI
    Kızılpınar'da Kent Konseyi kurduklarını ve her ay toplandıklarını ve Kızılpınar'ın geleceğini masaya yatırdıklarını ifade eden Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, "Bizim bu seçimlerde vaadimiz 'Aş ve iş kapısı açacağızdı.' Şimdi bu vaadimizi hayata geçirmek için çalışmalar yapıyoruz, projeler üretiyoruz" dedi.

BAŞSAVCI SON OLARAK VELİKÖY'Ü ZİYARET ETTİ
    Kızılpınar Belediyesi'nin çalışmalarını basından takip ettiklerini ifade eden Başsavcı Bülent Üzüm daha sonra Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir'i makamında ziyaret ederek, 'Hayırlı olsun' temennisinde bulundu ve çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.