Başvurular 100'e yaklaştı

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu sene dördüncüsü düzenlenecek olan sünnet şöleni öncesinde sünnet için kayıt ettirilen çocuk sayısı 96'ya ulaştı.

Başvurular 100'e yaklaştı
18 Temmuz 2007 Çarşamba 08:27

DÖRDÜNCÜSÜ DÜZENLENİYOR

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, sünnet şöleninin bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceklerini ve Kapaklı'daki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sünnet ettireceklerini söylerken, kayıtların 1 Ağustos'ta sona ereceğini belirtti.

SÜNNETLER AĞUSTOS'DA

Kapaklı Belediyesi tarafından yaptırılacak olan sünnete maddi durumu iyi olmayan aileler başvurabilecekler. Sünnet olacak çocukların kesimleri Ağustos ayı içerisinde Kapaklı'da bulunan sağlık ocaklarında yapılacak.

AMAÇ MADDİ DURUMU İYİ OLMAYAN AİLELERE ULAŞMAK

Düzenlenecek sünnet şöleni ile Kapaklı'daki yoksul ailelere ulaşmayı ve sünnet düğünü yapmaya gücü yetmeyen ailelerin çocuklarının sünnet düğünlerini yapmayı planladıklarını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Geçtiğimiz üç senede maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarının sünnet ettirdik ve onları için sünnet şölenleri düzenledik. Bu yılda bunu devam ettiriyoruz.

BAŞVURU 96'YA ULAŞTI

Şuanda kayıtlarımız devam ediyor. Sünnet için şimdiye kadar kayıt ettirilen çocuk sayısı 96'ya ulaştı. Kayıtlarımız 1 Ağustos tarihinde sona erecek. Kayıtların sona ermesinin ardından Ağustos ayı içerisinde çocuklarımızı sünnet ettireceğiz ve ardından 31 Ağustos'ta şölenimizi yapacağız" dedi.

MÜRACAATLAR BELEDİYE'YE YAPILIYOR

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, toplu sünnet şölenine katılmak isteyen ailelerin Kapaklı Belediyesi'ndeki Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne müracaat etmelerini ve müracaat sırasında sünnet olacak olan çocuğun kimlik fotokopisi, ikametgah adresi ve telefon numarasını yanlarında bulundurmaları gerektiğini belirterek, "Geçtiğimiz üç sene içerisinde yüzlerce çocuğumuzu sünnet ettirerek, erkekliğe ilk adımlarını atmalarına vesile olduk.

HEDEF 110'Ü GEÇMEK

Bu senede 100'ün üzerinde çocuğumuzu sünnet ettirerek, erkekliğe ilk adımı atmalarına vesile olmak istiyoruz. Bu tür bir etkinliği yapmamızdaki amaç, toplumsal kaynaşma ve dayanışmayı sağlamak, yoksul ve dar gelirli ailelere yardım etmek ve sünnet olacak olan çocuklarımıza unutamayacakları bir sünnet düğünü yapmak.

HERKESİ KUCAKLIYORUZ

Belediyecilik sadece yol, kaldırım, su ve çöp hizmeti değildir. Belediyeciliğin asıl önemli yönü toplumsal huzuru sağlamak, dayanışmayı geliştirmek ve tüm insanları kucaklamaktır. Biz Kapaklı Belediyesi olarak bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.