Bayan Göztepe Ataşehir 8 Mart coşkusu salona sığmadı

Çerkezköy Belediyesi 8 Mart Kadınlar Günü dolayısı ile Beylice Düğün Salonu’nda kadınlara yönelik eğlence programı düzenledi. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı programda Çerkezköylü kadınlar canlı müzik eşliğinde keyifli bir gece yaşarken, Belediye tarafından düzenlenen çekilişle pek çok katılımcıya çeşitli ödüller takdim edildi

Bayan Göztepe Ataşehir 8 Mart coşkusu salona sığmadı
13 Mart 2017 Pazartesi 09:30

8 MART’I HEPBİRLİKTE KUTLADILAR

Çerkezköy Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında düzenlediği eğlence programı 2 bin kadının katılımı ile gerçekleşti. Saat 19.00’da Beylice Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programda kadınlara Çerkezköy Belediyesi tarafından girişte karanfil ve ücretsiz çekiliş biletleri dağıtıldı. Eğlence programı için Veliköy ve Kızılpınar Mahallelerinden de ücretsiz servisin kaldırıldığı programda kadınlar salona sığmadı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün tarihinden bahsederek tüm kadınların gününü kutladı. Böyle bir programa ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Yardımcısı Bayram, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ederek eğlence programının başlangıcını yapmak için sahneye çıktı ve kadınlarla müzik eşliğinde oynadı.

BAŞKAN AKAY, TELEFONLA BAĞLANDI

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay şehir dışında olması nedeniyle programa katılamazken, programa telefonla bağlanarak bu özel günde kadınları yalnız bırakmadı. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Böylesine anlamlı bir günde sizlerle bu anı paylaşmak mutluluk ve onur verici. Etkinliğimize katılım gösteren tüm kadınlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Kadın, hayatımızın her anını süsleyen, her anına güzellik katan, her anını değerlendiren, toplumun her kesiminde değer bulan, karşılık bulan ülkemizin çok değerli hanımlarını yürekten tebrik etmek istiyorum” ifadelerini kullandı. 

ÇEKİLİŞ DÜZENLENDİ, YARIŞMALAR YAPILDI

Çeşitli yörelerden çalınan canlı müziklerle oyunların oynandığı eğlence programında kadınlar adeta unutamayacakları bir gün yaşadı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay’ın da katıldığı programın ilerleyen saatlerinde hediye çekilişi gerçekleştirildi. Çeşitli hediyelerin sahiplerini bulduğu gecede oryantal yarışması ve sandalye kapma yarışması gibi eğlenceler düzenlenerek, yarışmanın birincilerine de hediyeler verildi. Etkinlikte çok eğlendiklerini ve her 8 Mart’ta yapılmasını istediklerini belirten katılımcılar Çerkezköy Belediyesi’ne ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.