Baygın ailesinin acı günü

Gazetemizin Köşe Yazarlarından Hamdi Baygın’ın babası 92 yaşındaki İbrahim Baygın hayatını kaybetti. Pazartesi sabahı saat 05.30 sıralarında evinde hayatını kaybeden İbrahim Baygın’ın cenazesi Kızılpınar Merkez Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Kızılpınar Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Baygın ailesinin acı günü
08 Temmuz 2014 Salı 07:35

SABAHA KARŞI HAYATA
GÖZLERİNİ YUMDU
Çerkezköy’ün yakından tanıdığı ve Gazetemizin köşe yazarlarından Hamdi Baygın’ın babası hayata gözlerini yumdu.
92 yaşında olduğu öğrenilen İbrahim Baygın’ın 4 erkek çocuğu ve 9 torunu ile 7 tanede torununun torunu olduğu öğrenildi. Pazartesi sabah 05.30 sıralarında evinde hayata gözlerini yuman İbrahim Baygın’ın için düzenlenen cenaze namazına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Meclis Üyeleri Necmettin Çınar ile Ali Çalışkan, Çerkezköy Belediyesi Eski Meclis Üyesi Behçet Güven, Kızılpınar Mahalle Muhtarı Ahmet Milli ile çok sayıda eş, dost ve akrabası katıldı.
KIZILPINAR MEZARLIĞINDA SON YOLCULUĞUNA
UĞURLANDI
İbrahim Baygın, Kızılpınar Merkez Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Kızılpınar Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. Hamdi Baygın’ın annesi Emine Baygın’ın da 1992 yılında hayatını kaybettiği öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cafer durna - 10 yıl önce
ibrahim dedeye allahtan rahmet; ailesine de başsağlığı diliyorum. mekanı cennet olsun inşallah.