Bayrağı indirtmeyeceğiz, Vatanı böldürtmeyeceğiz

Vatan Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Aynur Çalım, saha çalışmaları kapsamında Çerkezköy esnafını ziyaret ederek esnafın şikayet ve önerilerini dinledi

Bayrağı indirtmeyeceğiz, Vatanı böldürtmeyeceğiz
21 Mayıs 2015 Perşembe 17:17

 AĞIRLIKLI OLARAK ÖZTRAK CADDESİ’Nİ GEZDİ

 

Ağırlıklı olarak Öztrak Caddesi’ndeki esnafları ziyaret eden Vatan Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Aynur Çalım; “Bayrağı indirtmeyeceğiz, vatanı böldürtmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı. Aynur Çalım’a ziyaretleri esnasında Vatan Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Onur Akman ve partililer eşlik etti.

 

SEÇİM BEYANLARINDAN BAHSETTİ

 

Kıraathane ve kafelerde vatandaşlarla bir araya gelen Çalım, kendini tanıtarak partisinin seçim beyanlarından bahsetti. Genel seçimler için oy isteyen Milletvekili Adayı, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in Ergenekon süreci ve Ermeni Sorunu’ndaki başarılarından bahsetti.

 

“OYLARINIZI VE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM”

 

Çerkezköy’de en sık karşılaştığı “Vatan Partisi barajı geçer mi?” sorusuna yanıt veren Vatan Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Aynur Çalım; “Kafasında soru işareti olan, kararsız kalan seçmen sayısı oldukça fazla. 13 yıldır iktidar varsa 13 yıldır da ona muhalefetlik eden partiler var. Senelerdir değişen ne? Bir şeylerin değişmesi için, kurtuluş için Vatan Partisine oylarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.” ifadelerini kullandı. Gün boyu Çerkezköy esnafını ziyaret etmeye devam eden Çalım, çalışmalarını akşam saatlerinde sonlandırdı.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.